Juni recap

Juni månad är förbi, vilket faktiskt känns tråkigt. Man vet ju innan sommaren kommer hur snabbt den alltid går, men juni känns fan som den gick fortare än någonsin... Tråkigt såklart, men vi har ju juli och augusti kvar och så semestern såklart! Vi kör ett litet juni recap:

Fick ÄNTLIGEN träffa min älskade farfar och farmor igen!!! Men inga kramar och jag var så nära till tårar, jävla piss-Corona.

Firade midsommar med min älskling i Smögen, så mysig helg<3

Detta var när vi åkte båt med bland annat min syrra och hennes kille, vi åkte in till Piren och käkade middag, så jäkla gott och trevligt!

Lite båt-åkande och ett dopp i Bunn. Det blev årets första dopp och det var så skönt!

En och annan glass har det blivit, och fler ska det såklart bli i sommar. Kulglass är så jävla gott<3 Tar alltid minst en kula med någon chokladsmak. Den här ovan är Salted Caramel (tror jag hehe), Chocolate Brownie och Polka och självklart med noisette/nougatsås på!

Juice-recept HÄR

Grön luncch HÄR / Smoothie bowl recept HÄR / Sötpotatissallad recept HÄR

Massa god mat har hunnits med också och även frukost på balkongen. Att vi har morgonsol på balkongen är ju guld värt, så mysigt sätt att starta dagen på.

Vi var på 25-årsfest för fina Jennie och temat var White Party. Alltid kul med temafest tycker jag! Panik-köpte klänningen på H&M men som absolut kommer användas flitigt i sommar.

Avslutade månaden med lite shopping ;-) Blev dels nytt schampoo och balsam då mitt förra tog. Då hade jag den orangea serien från Kérastase som är för torr hårbotten vilket var skitbra för mig. Den lila serien skulle jag haft egentligen men den var slut i påskas (när jag fick den orangea istället av J i påskpresent hihi), men den fick det ju bli nu då. Det luktar sååå gott.

Sen blev det även ett par sommarskor från Skopunkten.

Juni var en bra månad<3

(Hade glömt bort detta inlägget i Utkast så därför kommer det upp lite sent hehe snart får det bli en juli recap..)

Gillar