Känslan av att vara 19 år

Att vara 19 år känns mycket mer vuxet än 18 på något sätt! Är det någon mer som tycker det? Jag tycker att 19 känns så stort... Iallafall så känns det väl ganska kul, fast vet inte om jag är redo att bli vuxen hehe känner ju mig fortfarande som typ 12?? Samtidigt känner jag mig tillräckligt vuxen och mogen för att flytta hemifrån och klara mig själv haha... Men alltså tiden går SÅ sjukt fort. Det känns som att det var igår vi kom hit liksom men nu är det bara två hela dagar kvar och studenten till exempel är om 32 (!!!) dagar?! DET är fan SJUKT, tiden går för fort för att jag ens ska hinna med. Min födelsedag idag har verkligen flugit iväg... Minns min 18-årsdag som igår och det är ett helt år sen?!

Men jag har haft en jättebra dag iallafall och klagar ju absolut inte på att jag har fått fira den här med två utav mina favoritpersoner, mamma och Ebba<3

Gillar

Kommentarer

klara Svensson
,
hej följer din instagram och måste bara säga att den är goals, på riktigt!! tänkte bara fråga vad du använder för effekt osv? kram!
alicebomberg
alicebomberg,
tack så jättemycket!!! vad glad jag blir<3 jag använder effekten A5 på VSCOCam, man får ladda ner A5 men det är gratis! sedan höjer jag ljusstyrkan och kontrasten + "highlights", höjer skärpan lite (+1). det var allt tror jag 😊 kram!!!
nouw.com/alicebomberg