Kickstart och bio

Godmorgon fina!

Har ni haft en bra start på veckan? Min har faktiskt varit TOPPEN! Igår gick jag upp strax innan 05 för att hinna träna innan jobbet, det blev lite trappmaskin, ett armpass och några magövningar på slutet. Det gick mycket bättre än förväntat! Jag cyklade till jobbet också så fick lite vardagsmotion också, inte så dum start på dagen och veckan alls faktiskt.
Efter jobbet åkte jag och J och hämtade pappas båt så vi kan lägga i den någon kväll och eventuellt åka ut med den när vi är lediga på torsdag om det blir bra väder.
På kvällen så bestämde vi att vi skulle på bio. Det var så längesen vi var på det och båda blev så sugna så jag köpte biljetter till filmen Ma som går nu, den var ganska bra men kunde ha varit lite mer händelserik.

Vi var och käkade hos mamma och pappa i söndags med och då fick vi detta goda! Högrevsbiffar<3 Igår fick vi en kycklinggryta med ädelost. Mammas mat är bäst <3

Idag ringde min klocka 04:45 men eftersom att jag inte somnade förrens runt tolv med tanke på att bion gick så sent så la jag mig i sängen igen (har en standard alarmklocka på byrån i sovrummet en bit från sängen). Men sedan ringde klockan på min telefon vid 05 då jag alltid ställer båda två för att inte försova mig. Och då kändes det helt plötsligt ”enkelt” att gå upp, så jag bara stängde av och gick upp ur sängen, traskade bort till gymmet!
Fasen vilken härlig känsla det är att gå upp så tidigt, solen skiner, fåglarna kvittrar och man bara andas in den friska luften och peppar för en ny härlig dag! <3
Var dock för trött för att köra så mycket styrka så det blev kondition och sedan några magövningar på slutet. Men det gick kanon och det är ju faktiskt SÅ skönt efteråt! ;-)

Nu är jag snart på jobbet, redo för en ny dag. Hoppas ni får en fin tisdag! Puss

Gillar

Kommentarer