Klippning på G!

Godmorgon fina<3
Hoppas att ni mår bra! Jag mår jättebra, hade väldigt fullt upp igår dock så därför blev det ingen bloggning. Träffade Moa en snabbis efter jobbet bara sen åkte jag hem och kollade serier innan jag somnade.
Just nu sitter jag på bussen påväg till A6 där jag ska klippa mig, blir ingen jätteförändring men en del ska bort iallafall. Ska be frisören ta före- och efterbild så att jag kan visa er sen!

När jag är färdig där ska jag till biblioteket för att låna några böcker till resan tänkte jag, sedan måste jag fixa Ebbas julklapp. Tänkte beställa på internet igår egentligen men det glömde jag ju såklart... Och nu kommer det inte hinna komma så får fixa det på stan istället.
Sedan ska jag jobba 12:45-21:15 och efter det åker jag raka vägen hem, tänkte försöka bli klar med packningen. Imorgon efter jobbet ska jag vara med Moa nämligen och så tänkte jag försöka hinna storstäda mitt rum och på torsdag så åker vi ÄNTLIGEN till Mexiko!!!

Det har varit väldigt
stressigt de senaste veckorna och de här dagarna nu innan torsdag så är det sjukt mycket som snurrar i huvudet så det kommer bli skönare än någonsin att åka iväg!

Men nu ska jag hoppa av bussen så vi hörs senare, puss /A

Gårdagens förmiddags-outfit när jag höll på att packa och dona hemma :) Linnet är från BIK BOK, tightsen från Gina Tricot och tofflorna är från Madlady!

Gillar

Kommentarer

elin,
Älskar tightsen , så snygga!!
johnssonn.for.me
alicebomberg
alicebomberg,
E o R,
Din blogg är verkligen superfin!!
emmaronjas.for.me
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så jättemycket!!<3
nouw.com/alicebomberg