Kort om helgen och min måndag

Vet inte varför man har typ börjat ta bloggpauser på helgerna haha? Gör det verkligen inte med flit men tar inte alls lika mycket bilder längre och har inte gjort så mycket de senaste helgerna så har därför inte haft något roligt att blogga om... Men idag är det måndag och var lite bloggsugen igen!

I fredags var jag som sagt med Jeaqline, vi åt massa onyttigt och kollade på typ tre filmer då vi verkligen bara låg i hennes soffa från typ fem till tolv, såå skönt haha!! Sedan körde vi hem lite kompisar (fulla människor<3) och efter det hämtade jag S och så åkte vi två hem till mig och däckade direkt. I lördags jobbade jag från halv elva till nio så var ganska död på kvällen. Men åkte hem och duschade håret direkt efter jobbet sedan var jag på Solsidan en stund med Kajsa och Emil bara för att umgås och göra något typ haha! Hämtade min syster vid halv ett ungefär och sedan åkte jag och S hem till mig och sov ännu en natt tillsammans :) Igår gjorde jag verkligen iiingenting. Vaknade runt tio och så åkte S hem sedan sov jag mellan ett och fem innan jag åt scones med pappa och Ebba samt kollade Solsidan osv på kvällen. Mådde skit igår verkligen och vet inte varför... Hade spränghuvudvärk hela dagen (om inte gick över förrens på förmiddagen idag) och så mådde jag lite illa med samt kände mig febrig... Så var inte jättepigg precis! Men mår mycket bättre nu tack och lov!! <3

​Idag gick jag upp vid halv tio och gjorde mig iordning samtidigt som jag pratade i telefon med Emelie<3 Körde axlar och biceps och även 20 minuters kondition på crosstrainern efteråt!! När jag var färdig gick jag förbi Alcamo för att köpa sallad men sötaste killen som jobbar där bjöd mig på min sallad!! Hahah bara för jag är stamkund och äter där tyå minst en gång i veckan. Såå himla söt och jättesnällt ju!! Plus att de verkligen har godaste pizza och kebaben samt fräschaste och godaste salladen. Så prova det om ni har möjlighet eller bor i Jönköping! TIPS!

Nu sitter jag vid köksbordet. Har försökt skriva färdigt detta ett tag samtidigt som jag ätit men har blivit distraherad av snapchat och massa annat haha... Men nu så!! Ska plugga resten av dagen nu. Puss!!

Gillar