Latest

​Hej på er! Förlåt för min lilla tredagars-paus hehe men om jag ska vara helt ärlig så har jag helt enkelt inte orkat blogga... Men här kommer en liten update om söndagen, gårdagen samt idag. I söndags så hade jag vilodag vilket verkligen var behövligt. Jag vaknade runt tolv och började kolla på Gossip Girl direkt sedan låg jag i sängen till klockan fyra innan jag och Ebba åkte upp till A6 för att kolla lite samt äta en sen lunch innan de stängde. På eftermddagen gjorde jag inte mycket alls.

Igår var det måndag och jag började dagen med ett gympass tillsammans med sis, vi körde axlar och mage sedan gick vi till MM Sports och kollade lite, köpte dock inget där, men köpte två vanliga svarta jeans på Gina Tricot, det var så behövligt för har inga svarta jeans som verkligen sitter bra, modellen jag köpte heter ALEX och de sitter helt perfekt förutom att jag kanske ska sy upp dom 1-2 centimeter. Iallafall! Efter det följde jag med min syster till tandis, hade lovat att skjutsa henne så kunde lika gärna följa med in liksom. Efter det fick jag et sms om ifall jag ville jobba så jag jobbade igår mellan 18-22, blev dock kvar enda till halv tolv för det var en del kvar att göra när jag hade stängt.

Åkte direkt till Jeaqline då, vi snackade, och mös bara. Pratade med en killkompis i telefon också vilket var väldigt skönt faktiskt! Vi somnade inte förrens två och idag gick vi upp runt halv tio och bara käkade frukost innan vi gav oss ut på en PW. Det blev runt Munksjön vilket är perfekt enligt mig för det tar en timma! Åkte sedan hem direkt och sen har jag städat, gymmat (rygg och biceps + 20 minuter på trappmaskinen...), hämtade min syster och hennes kompis på tågstationen med när de kom hem från Göteborg. Lunchade även med Vicke på Chili Thai vilket var suuupergott och mysigt!

Ikväll hade jag och Ebba lite myskväll men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon för lite morgonträning. Får se hur det går när jag sover själv då jag är väldigt morgontrött nu för tiden... Men allt går om man bara bestämmer sig för det! (Säg det imorgon klockan 8 Alice...)

Ska försöka blogga så mycket som möjligt imorgon och inte bli frånvarande igen, men här kommer iallafall lite bilder från de här tre dagarna. Sov gott! Puss /A

Söndagens outfit; jeans och tröja från BIK BOK, klocka från Marc Jacobs och armband från Edblads.

Lunchen i söndags som vi åt på Majoren, äääälskar tacobuffé!!

Mysoutfit jag hade på mig större delen av söndagen, linnet är jättegammalt och yogapantsen är från Gina Tricot, världens bästa byxor<3!!

Fina sis när vi tränade tillsammans igår.

Två bilder på mig från gympasset igår.

Gårdagens outfit, linne från BIK BOK, jeans från Gina Tricot och tofflor från Nilson Shoes.

Dagens gym-outfit!

Gillar

Kommentarer

Hannanordgrenn
Hannanordgrenn,
Så snygga outfits!! Kram 💕
nouw.com/hannanordgrenn
emshealthylife
emshealthylife,
Ååh vad fin toppen från BikBok är 😍 Och superbra blogg! 👌
nouw.com/emshealthylife