Legday och Twin City

Heeej finisar!!!

Förlåt för dålig bloggning idag men jag har haft ganska fullt upp hela dagen... Jag började dagen med en lång och härlig promenad genom skogen och Kaxholmen! Förutom att jag fick jätteont i höften efter typ 5 minuter så var det ändå jätteskönt och väldigt fint väder! Passande på min lediga dag<3 Åt sedan gröt till frukost i sängen innan jag duschade håret, städade och gjorde lite matlådor!

Åt lunch runt klockan tre innan jag tog bussen till gymmet. Jag körde ett riktigt bra ben/rumpa/vad- plus magpass, förväntar mig ordentlig träningsvärk imorgon!! Efter gympasset duschade jag osv innan jag gick bort till Twin City (en jättemysig och bra restaurang här i Jönköping, ligger precis vid Rådhusparken!) där jag mötte upp mamma, pappa, Ebba och Philip.

De ville fira in sin semester med ett restaurangbesök och trots att jag inte har semester så är det klart att jag hänkar på för lite gott käk ;) Jag åt deras caesarsallad, gillar egentligen inte smaken av såå mycket ost men den var iallafall jättegod!!

Vi kom hem för ungefär en timma sedan. Har legat lite i soffan med mami och papi men nu ska jag gå och lägga mig och försöka sova, blir nog inte så svårt för är hur trött som helst!!!! Det var skönt att vara ledig idag iallafall, på måndag sätter det riktiga vuxenlivet igång för ett tag. Blir spännande faktiskt!

Men nu är det sömn som gäller, puss /A

Morgonens PW / Från gymmet / Min caesarsallad

Gillar

Kommentarer

Josefin B,
Gillar din blogg!!
www.devote.se/joseefiinb
alicebomberg
alicebomberg,
Tack, vad söt du är!! Kramis
nouw.com/alicebomberg