Liseberg

Heeej finisar!!!

Vilken bra dag jag hade igår med mina favoriter<3!! Klockan ringde halv åtta igår och strax innan 9 var jag hos Philip, sedan kom Anders och Enar och så åkte alla vi tillsammans i Anders mammas sambos bil och hämtade Maja och Robin. Vi var alltså sju stycken och bilen hade sju säten så det var perfekt att alla kunde åka i samma bil, mycket roligare!

Vi var framme i Göteborg vid tolv och gick raka vägen till Liseberg! Jag var astaggad men efter att vi åkt första karusellen, vilken var Helix, så var alla ganska sega i huvudet haha... Jag blev verkligen helt snurrig av den. Men några ville åka Atmosfear iallafall och efter det gick vi till Tyrolen och satte oss och drack lite och sedan käkade vi också.

Efter det så spelade vi lite spel och sedan åkte vi Balder, kållorado och flumride bara! Det räckte dock för min del ;) Det var väldigt mycket köer också vilket var lite tråkigt såklart men det var kul ändå!!

Innan vi åkte tillbaka till Jönköping så stannade vi hos Philip syster och hennes sambo och åt lite kvällsmat och sedan var vi framme i Jönköping runt elva igår kväll.

Då bytte jag bara om till jeans lite snabbt innan jag, Enar, Anders och Philip gick ut på krogen haha. Träffade massa som jag kände vilket var skitkul!! Blev lite full mot slutet dock hehe men är ändå pigg idag så det gjorde ju inget!

Blir bara ett sånt här litet kort inlägg med tråkiga bilder tyvärr för hade varken tid eller lust för telefonen igår! Har varit på crossfit en timma nu och nu ska jag strax åka och jobba på gymmet, slutar sju ikväll och då är det myskväll med Elina som står på schemat<3

Hoppas att ni hade en bra lördag och får en lika bra söndag så hörs vi senare, puss /A

Gillar

Kommentarer