Listar sådant jag är glad och tacksam för

+ Om 74 dagar tar jag studenten. Ska ha världens bästa dag med några utav mina favorittjejer och min underbara klass och bara njuta av att skolstressen är över. Iallafall för ett tag innan jag börjar plugga igen, men då är det något jag förhoppningsvis verkligen brinner för och vill jobba med.

+ Jag har körkort. Detta är sällan något jag tänker på nu. I början kändes det konstigt att sitta i bilen själv och köra runt men nu känns det hur naturligt som helst och som att jag har haft körkort hela mitt liv trots att det bara är tio månader. Är så tacksam, glad och stolt över att jag har körkort. Det medför så mycket fördelar och är så skönt att kunna ta sig vart som helst, när som helst!

Från en mysig sommarkväll med Weber på vår balkong / Emelie och jag i bilen samma dag som jag tog körkort

+ Vi har äntligen flyttat till vårt helt nyrenoverade hus som vi fick nyckeln till för drygt ett halvår sedan. De senaste veckorna har jag varit SÅ otålig och nu äntligen har vi flyttat in. Det känns jätteskönt och roligt. Ni ska få se bilder sedan när mitt rum är färdigt och jag har mer tid med bloggandet.

​+ Idag var farfar, farmor, morfar och Louise i vårt hus och kollade nu när det mesta är klart och fikade en stund. Det var jättemysigt! Jag uppskattar verkligen tid med min familj och mina släktingar mycket mer nu när jag är lite äldre. Man kan vara med i samtalen mer och man inser att tid verkligen är allt. Och tiden med dom är dyrbar för mig, finns inga bättre än dom!!

Vy solstolen på Greklands-resan i maj förra året / Mysig torsdagsmiddag på Bada Bing för ett par veckor sedan

+ Jag har ett jobb. Är tacksam över detta då kan vara ganska svårt att få jobb i vår ålder. Samtidigt som man inte bara kan sitta på röven och vänta på att jobben kommer till en automatiskt utan man måste såklart anstränga sig. Är stolt över mig själv för att jag har fixat detta helt på egen hand faktiskt! Eloge till mig<3

+ Något JÄTTEviktigt: jag är SÅ glad över att jag har mina älskade tjejer som verkligen ställer upp för mig i alla lägen samt min underbara fina familj. Min syster kramade om mig idag och skickade ett "Lycka till"-sms när jag jobbade för jag hade varit ledsen. Pappa satt och tröstade mig och kramade om mig länge innan jag åkte. Mamma köpte godis och Elina kom med Nocco till mig. Alltså är SÅ tacksam, blir tårögd för älskar alla så sjukt mycket och alla är så himla måna om mig. Betyder allt för mig <3

Jag och Elin på gymmet i somras / Jag och min syster hemma hos Philip för någon vecka sedan

+ Alla mina vänner och hela min familj är frisk och de mår bra. Är så glad att ingen har någon allvarlig sjukdom eller liknande då jag vet hur jobbigt detta är. Jag glömmer oftast bort att vara tacksamt för sådant men det är väldigt viktigt då det är sjukt hur snabbt det kan vända.

+ Vad jag borde vara mest tacksam över: jag har rent kranvatten, mat på bordet och tak över huvudet. Jag behöver aldrig vara rädd för att inte bli mätt, för att inte kunna få sova i lugn och ro eller rädd för att frysa. Allt sådant här tar de flesta av oss för givet men det kan vara bra att fundera på det ibland, över hur lyckligt lottad man verkligen ska vara över dessa "självklara" grejer som inte är så självklara för alla här i världen...

Gillar

Kommentarer

lisa
,
Bloggtips?
alicebomberg
alicebomberg,
Svarar i ett inlägg 😊
nouw.com/alicebomberg