Listar tio saker

Bästa just nu: Att studenten närmar sig med stormsteg. Jag minns första dagen på Sandagymnasiet som om det vore igår och om mindre än TVÅ månader springer vi ut i vita klänningar och vita mössor och jag kommer aldrig mer att återvända till den skolan. Jag vet att de här månaderna, eller hela gymnasietiden egentligen, är den bästa tiden i ens liv (för många iallafall). Men jag har verkligen inte kunnat njuta någonting. Jag har fått massa nya vänner, JA, men gymnasiet har varit de tre värsta åren i mitt liv hittills, helt seriöst. Har aldrig mått så dåligt i mitt liv som under gymnasietiden. Allt har inte berott på själva skolan men 90% av alla anledningar till att jag mått dåligt har faktiskt varit på grund av skolan... Ingen är gladare än jag över att ta studenten! Det kommer bli sån himla lättnad och jag kommer verkligen njuta av att vara pluggfri i något år.

Sämsta just nu: Att studenten närmar sig med stormsteg, haha... Det ÄR verkligen det sämsta OCH det bästa just nu. Det dåliga med detta är att vi har så mycket i skolan och det känns som att jag inte kommer hinna med allt innan vi står där på flaket. Jag har så sjukt mycket prestationsångest och höga krav på mig själv också så jag har väldigt svårt för att bli nöjd, vilket såklart är jättejobbigt. Sedan är det ju alla kompisar med som jag träffar varje dag i skolan nu och ofta på helgerna också. Vissa kommer jag såklart fortsätta träffa även efter studenten men det är väldigt många man kommer tappa kontakten med, många flyttar, alla jobbar olika tider osv. Inget man kan hjälpa eller göra något åt direkt men de man verkligen vill ha kvar kontakten med, de kommer man ha kvar kontakten med. Det känns skönt iallafall.

Längtar mest efter: Tänkte skriva hösten men mår alltid så dåligt på hösten... Det ska dock bli spännande att se vad jag gör i höst eftersom att jag inte har någon skola att gå tillbaka till. (Skrämmande!!) Men annars är det nog att fixa sig inför balen och sitta där inne sedan och äta middag med klassen osv. Ville knappt gå balen först men nu längtar jag faktiskt.

Gruvar mig mest inför: Att jag inte ska hinna klart med alla skolarbeten innan jag, mamma och Ebba åker till Grekland. Jag VILL verkligen det för vill kunna koppla av ordentligt när vi är där och verkligen njuta av semestern men är rädd att jag ska ha inlämningar att skriva på och prov att plugga till. Jag ska verkligen försöka göra mitt bästa i skolan nu de här fyra veckorna som är kvar innan resan för att jag ska slippa plugga i värmen. Vill kunna njuta av sol och bad till fullo såklart!!

I sommar: I sommar vill jag jobba massor och tjäna så mycket pengar som möjligt för att kunna spara så mycket som möjligt till resor osv. Vill även åka mycket båt i Bunn och grilla med tjejerna hemma i vårt hus, skulle vara sååå mysigt. Hoppas även på många fina kvällar med härliga människor på piren. Alltid älskar piren!! Ni Jönköpingsbor vet vad jag pratar om :)

Tacksam för: Min familj och mina vänner SJÄLVKLART. Det är jag varje dag och kommer aldrig kunna tacka alla som alltid ställer upp för mig. Sedan är jag även tacksam över att alla i min närhet är friska, det är ingen som lider av någon hemsk sjukdom. Är även tacksam över att ni uppskattar min blogg så som ni gör. En tjej sa senaste till mig i skolan igår att hon älskar min blogg vilket jag tycker är så himla roligt att höra!

Månadens bästa: Nu är det april vilket innebär att vi går mot ljusare tider vilket är såå himla underbart, det är ljust längre på kvällarna<3. Ska även köpa någon ny bikini då vi snart åker utomlands. Ska även planera min födelsedag som är om en månad och förhoppningsvis så hinner mitt rum bli helt färdigt innan april är över. Det är planen iallafall!

Önskeresemål: Just nu vill jag bara iväg till något varmt ställe för hatar kylan och är SÅ trött på detta... USA är aldrig någon dum idé, förhoppningsvis ska vi tillbaka dit i vinter när pappa fyller 50! Har alltid velat åka till Kalifornien och vi har lite planer på att åka dit så så jag hoppas verkligen det. För övrigt är mitt önskeresemål Australien, Bali och Sydafrika tror jag.

Mest använda plagget just nu: Mina yoga pants!! LÄTT de skönaste byxorna jag har ägt. Dock är de sönder på insidan av ena låret men skaaa försöka hinna köpa nya snart, om de finns kvar på Gina Tricot fortfarande? Annars vill jag gärna ha ett par helt svarta utan något som helst tryck så har ni tips på vart det kan finnas får ni gärna kommentera.

Dagens dröm: Få en Chloé-väska. Dom är ju såå himla fina och en hade verkligen passat perfekt nu i vår till en kappa, ljusa jeans och ett par over knee!! Tänk vad snyggt när man går på middag till exempel eller bara strosar runt på stan.


Alla bilder i inlägget är från weheartit och tumblr, heter alicebomberg respetive sincerelyalice där om ni vill följa mig!

Gillar

Kommentarer