Livet efter dig

I söndags var jag som sagt på bio med Elin! Vi såg Livet efter dig och eftersom att alla har hypat så mycket om den så trodde jag att den skulle vara jätteJÄTTEjättebra men jag blev nästan lite besviken. Den var inte alls så bra som jag trodde den skulle vara och inte sevärd på bio kanske men men :) Efter att vi sett den åkte jag direkt hem och somnade som en stock!

I måndags tränade jag en snabbis bara innan jobbet och efter jobbet så sov jag hos O. I tisdags så tog jag sovmorgon och åt sedan en mysig lunch på Samboosak (en libanesisk restaurang) med pappa innan jag jobbade 14-23. Direkt efter jobbet så åkte jag till akuten eftersom att O hade klantat sig lite :-) Så jag åkte åkte hämtade honom och sedan sov vi hos mig, i onsdags körde jag hem honom och så mös vi bara i soffan med pizza till lunch innan jag åkte till jobbet.

Idag sov vi till halv tio ungefär innan vi åkte och handlade lite frukost, var såå trött imorse så höll på att somna efteråt. Åkte till A6 lite innan 12 för ännu en lunch med dadiii<3 Vi tyckte det var en bra idé denna veckan då vi inte ses alls på mina kvällsveckor eftersom att han sover när jag kommer hem på kvällen och jag sover när han åker på morgonen... Väldigt tråkigt men men :( Idag åt vi på Steakhouse-stället, det ligger mittemot Sweet Me, det var tacobuffé så åt som sjutton<3

Är hemkommen från jobbet nu för en halvtimma sen ungefär, hämtade även Ebba i stan som varit på bio. Somnar vilken sekund som helst men ska försöka att uppdatera i helgen! Det blir inte bra uppdatering alls när jag umgås med någon hela tiden eller jobbar eftersom att jag inte vill/kan sitta med min mobil då.

Men jag ska försöka att uppdatera bättre i helgen iallafall. Sov gott<3 puss /A

Från gymmet i måndags

Lunchen i tisdags

​Middag på jobbet

Gillar

Kommentarer