Lördag

Hej finisar!! Detta har varit en väldigt bra lördag faktiskt och bättre blir den. Jag vaknade jämte V och så hämtade vi upp E och P (ni kan ju klura på vilka det är ;) haha!!) när vi hade gjort iordning oss och så åkte vi till Lindströms Café och åt en mysig frukost. Efter det åkte vi hem till P och låg i hans soffa någon timma. Sedan åkte vi upp till huset där mamma och pappa var med några av pappas kompisar, de målade och lite sånt men vi åkte bara dit för att äta lite lunch. Åkte sedan hem till oss med E och P och jag hoppade in i duschen direkt och gjorde mig iordning lite.
Vi åkte sedan till mormors grav och la lite fina blommor, längesen jag var där så det kändes bra faktiskt!! Efter det så försökte vi planera kvällen liten och det slutade med att vi åkte till Ica Maxi och storhandlade. Vi köpte brieost, kex, vindruvor, ananas, passionsfrukt, jordnötter och massa gott.
Nu sitter jag, Philip, Enar, Robin och Ebba i Philips soffa och äter<3 och kollar på Prison Break. Sen vid nio ska vi kolla på världspremiären av den nya Beck-filmen! Blir en lugn och mysig kväll. Klagar absolut inte!! Vad gör ni ikväll? PUSS

Gillar

Kommentarer