Lugn och ledig fredag

Hej på er!

Hoppas att ni har haft en bra fredag såhär långt<3 Jag har den första lediga fredagen på flera månader (!!!) tror jag faktiskt? Så himla skönt! Skulle ju egentligen varit med Ebba, Sandra och Maja ikväll men valde att stanna hemma istället och bara ta det lugnt med tanke på att jag ska gå upp redan vid sex imorgon för bland annat ett möte med jobbet...

I förmiddags så gjorde jag inget speciellt, ringde 3 för att säga upp mitt abonnemang men såklart var det tusen frågor som ställdes, vilket jag förstår på ett sätt! Men sjukt störande ändå haha... Var absolut inte på humör för sånt idag! Skulle fixat bilderna på kläderna till min bloppis med men orkade inte det sen. Slappade i soffan framför serier hela dagen istället och sedan vid halv fyra åkte jag till gymmet.

Körde rumpa och även lite ben och det gick faktiskt väldigt bra idag, lär ha träningsvärk imorgon iallafall :) Nu har jag faktiskt lagt mig i sängen precis. Är sjukt trött och med tanke på att jag ska upp redan strax efter klockan sex imorgon så är det lika bra att lägga sig tidigt liksom! Jag ska kolla lite Youtube-klipp tänkte jag och sen sova.

Vi hörs mer imorgon, puss /A

Gillar

Kommentarer