Lunch med pappa och mys med sis

Heeej på er!!

Hoppas att ni hade en bra kväll igår, jag glömde tyvärr helt bort att blogga igår och även i måndags kväll... Livet kom emellan lite med!

Men i måndags kväll körde jag iallafall crossfit tillsammans med Elina, visade er bild på WODen och den innehöll bland annat 150 burpees men eftersom det var en team WOD (alltså att man skulle köra två och två) så gjorde vi 75 var. Det var ju dock inte lätt haha! Sjukt jobbigt, jag har sår på armbågarna efter det... Men det var en rolig WOD iallafall! Sällan det är tråkigt på crossfiten faktiskt :)

Igår gick jag upp vid 9 och så fick jag skjuts till gymmet där jag körde en timma kondition. Det blev 20 minuter på löpbandet, 20 på crossen och 20 på cykeln. Efter det så duschade jag och gjorde mig iordning innan jag mötte upp pappa. Vi gick in på Samboosak och käkade lunch vilket var sjukt gott!!

Måndagens uppladdning inför crossfiten!

Dagens lunch! Om ni inte har ätit på Samboosak så måste ni göra det, sååå gott<3

Efter våran lunch igår så åkte jag hem och vilade och kollade på tv större delen av eftermiddagen. Sedan vid sju så åkte jag och hämtade Elina så åkte vi till crossfiten tillsammans.

Gårdagens WOD bestod av 100st "shoulder to overhead", alltså axelpress med skivstång kan man säga! Och varje gång men vilade/släppte ner stången (eftersom man inte orkar göra 100 på raken) så var man tvungen att göra 30 squats haha... Men det var roligt det med!

När jag kom hem så hoppade jag in i duschen och sedan mös jag med Ebba framför PH med massa gotte. Perfekt avslut på en bra dag!<3

Gillar

Kommentarer