Lunch på Samboosak och ett bra benpass

Hej finisar!!

Hoppas att ni mår bra! Igår var jag ganska frånvarande här på bloggen och idag har inte uppdateringen heller varit så jättebra om man säger så... Jag tränade igår kväll som jag skrev, körde rygg och biceps och det gick superbra. Roligt att träna på Atlantis också eftersom att jag inte är där så ofta :) Direkt efter träningen så hämtade jag Wendela och så åkte vi hem till mig och sedan somnade vi runt ett!

Idag ringde klockan vid åtta och sedan fick vi lite bråttom hehe för hade nageltid klockan 9 på Modern Nails, men det gick bra och blev såå nöjd med mina naglar! Tror nästan detta är de snyggaste jag haft. Har dock inte hunnit ta några bilder idag men ska göra det imorgon så ni får se!

Efter det så hade vi tatueringstid på Brimstone Alley MEN för mig blev det ingen tyvärr. Jag har varit lite fram och tillbaka med mina då jag skulle tatuera mig på handen så jag valde att skjuta fram det istället och de gav mig det rådet med. Känns skönt faktiskt! Wendela gjorde dock sin och den blev jättefin!

Efter det så skulle vi egentligen ätit på Olgas Crepes & Gelato men det tog sån tid hos tatueraren att vi inte hann det... Blev skitsur över det för hade taggat den maten i en vecka typ haha, menmen! Jag åkte och fixade mina fransar vid två iallafall (även dom får ni se imorgon!) och sedan käkade jag libanesiskt på Samboosak tillsammans med Anders. Efter det gick vi en sväng på stan, fick med mig lite ringar hem och även tre tröjor, nu är det shoopingförbud fram tills London om det blir någon resa dit med Ebba :) Visar shoppingen imorgon också!

Efter det så körde jag ett riktigt bra benpass, var helt slut efteråt verkligen. Landade i sängen för en timma sedan ungefär, kollar Sons of Anarchy nu men ska strax sova. Vi hörs mer imorgon, puss /A

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
Snyggt träningslinne 😊
nouw.com/bolmgren
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så mycket!
nouw.com/alicebomberg