Lyxig lunch med K

Hej finisar!!

Vilken bra dag jag har och än är den inte över. Jag vaknade runt halv tio hos farfar och farmor och gick upp och åt frukost och sminkade mig. Skjutsade sedan farmor till stan runt elva-tiden och så åkte jag till A6 där Ebba var och fixade sitt hår. Hon slingade det precis som jag gjorde för någon vecka sen, det blev jättefint verkligen!!

Åkte sedan till stationen för att plocka upp Kajsa som kom med tåget från Värnamo. Vi åkte sedan till Olgas Crêpes och Gelato på Torpa för att äta lunch där! Jag tog TREAN och den var sååå himla god. Det är ruccola, getost, valnötter, riven ost och honung på, drömmen verkligen. Blev proppmätt, orkade inte ens äta upp hela men de är verkligen värt pengarna. Om ni inte har ätit där så borde ni verkligen göra det. Gillar inte bara maten utan även själva caféet i sig, tycker det är så mysigt!!

Nu är jag precis hemkommen från gymmet, körde ett grymt ryggpass. Ska plugga och blogga lite innan Elina kommer. Hon sover här inatt<3 Blir mysigt! Vi får se om jag bloggar mer ikväll men annars hörs vi imorgon. Puss /A

Gillar

Kommentarer

mikaelaandersson
mikaelaandersson,
Låter hur gott som helst! 😊
nouw.com/mikaelaandersson
alicebomberg
alicebomberg,
det var det verkligen!! 😊
nouw.com/alicebomberg
jennifergustafssons
jennifergustafssons,
alicebomberg
alicebomberg,
verkligen!! 😊
nouw.com/alicebomberg