Måndagslista

Lycka: Att min feber är borta och förkylningen äääntligen håller på att försvinna helt och hållet också. Är så tacksam dock för att jag är frisk överlag och det jobbigaste jag får är typ feber (magsjuka var sjukt längesen). Lider verkligen med alla dom som har någon kronisk sjukdom eller liknande. Fy. Min hälsa är verkligen något jag tar för givet men man får vara tacksam varje dag man är frisk och pigg tycker jag!
Produkt: Jag har aldrig varit något fan av BUS, har alltid solat solarium och inte tyckt det varit värt att köpa någon BUS då alla andra alltid sett så fläckiga ut haha usch så fult. Men sen bestämde jag mig för att testa, det är ju betydligt mycket billigare och hälsosammare än att lägga sig i ett solarium. Så jag köpte Ida Wargs brun-utan-sol-produkter och den för ansiktet använder jag flera gånger i veckan! Smörjer in mig med den en stund innan jag går och lägger mig och vaknar upp fräsch och lite brunare på morgonen. Väldigt skönt om man inte orkar sminka sig så mycket eller överhuvudtaget.

Längtan: Även om jag gillar hösten och vintern så längtar jag så mycket till våren nu! Jag har massa roliga saker inplanerade och så fyller jag även år, vilket jag älskar att göra hihi. Sen att det blir ljusare ute, solen tittar fram oftare och man slipper tjocka jackor och frysa varje morgon.. Längtar verkligen!
Vill ha: Dessa vaser här nedan, tycker dom är så snygga, men särskilt den till höger hade passat så bra i vårt vardagsrum. Båda är från H&M, älskar deras inredning. Tycker alltid de har så fina färger och även bra priser.

Tips: För någon vecka sen fick jag hem frans-serumet X Lash som det känns som att aaaalla börjat använda. Sett på flera bloggar och på insta så tänkte att jag måste testa det. Förut hade jag alltid fransförlängning men har nu börjat färga mina fransar hemma själv samt skaffat en bättre ögonfransböjare. Ska bli kul att se vad jag får för resultat på mina fransar om några veckor av serumet. De ska bli både mörkare, tjockare och längre. Så ja, kanske inte riktigt kan tipsa om det eftersom att jag inte använt det så mycket

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229