Måndagsträning + ett tips

Idag är det måndag igen som ni nog har koll på ;-) Efter jobbet så drog jag direkt till gymmet, hade bokat in mig på både dans och Frugans crosschallenge (givet!!). Dansen var längesen jag var på, är verkligen INTE duktig på att dansa haha när instruktören säger "höger" så går jag vänster, men detta passet är verkligen SÅ roligt. Rekommenderar alla att testa det, på måndagar på Atlantis, det är skitbra musik (lite Lady Gaga, Jennifer Lopez osv) och instruktören är också bra tycker jag. Blir verkligen på så bra humör på det passet och även om det är riktigt jobbigt och svettigt så står jag verkligen och ler under hela passet haha (ja det är sant).

Efter danspasset var jag på Frugans (!!!) crosschallenge-pass, hon har äntligen börjat hålla pass nu och jag tycker det är så kul att gå på hennes, hon är så duktig<3 Har ni inget bättre för er på måndagskvällarna så vet ni ju nu precis vad ni ska göra varje måndag framöver?!

En perfekt start på veckan fick jag, kommer sova riktigt gott inatt också.

Igår kväll gjorde vi hemmagjord pizza till middag. Tanken var egentligen att vi skulle käkat det i lördags men jag somnade med migrän vid typ 19 så det blev inte mycket till lördagkväll.. Jag köper alltid färdig pizzadeg, det är ju så jäkla smidigt, man får med degen ihoprullad med bakplåtspapper och så en burk tomatsås, så det är bara att lägga ut degen på en plåt, bre på tomatsåsen och på med alla tillbehör. Vi brukar alltid ha skinka, riven ost och röd lök sen vill jag ha ananas på min och J vill ha tomater, sist kryddar vi med pizzakrydda. Sedan in i ugnen i 20-25 minuter på 225 grader och sen på pizzan har vi alltid vitlökssås (köper en färdig från märket Rydbergs). Jag skulle aaaldrig välja en köpe-pizza framför en hemmagjord, tycker hemmagjord är tusen gånger godare, sen är jag inte något fan utav köpe-pizza överhuvudtaget men ändå. Älskar hemmagjord pizza, mums!

Nu till mitt tips - filmen ovan, The Push som finns att se på Netflix. Jag och J kollade på den igår och den var ganska sjuk alltså, det är ett experiment som görs på en kille som handlar om ifall man kan få en människa att begå ett mord, och detta bara på en timma. Jag är sämst på att förklara men den var bra faktiskt, väldigt intressant och se-värd!

Nu rundar vi av den här måndagen, puss

Gillar