Min dag + svar på frågor om crossfit

Hej fina ni!!

Jag började min dag med ett besök på vårdcentralen, det var väldigt tråkigt att sitta där med den terapeuten jag fick eftersom att jag ändå har mått bra nu ett tag hehe. Men var där en timma ungefär sedan får vi se hur jag mår i framtiden nu och om jag kommer vilja gå dit igen, skönt att möjligheten finns iallafall!

Åkte sedan direkt till crossfiten och det var en sjuuuukt jobbig WOD idag, alltså började nästa gråta och det bara sprutade svett från oss allihop! Sjukt jobbigt men väldigt skönt efteråt, som vanligt :)

Efter det så släppte jag av Elina och hämtade upp Ebba i skolan innan vi åkte till farfar och farmor tillsammans. Vi åt jättegod mat och även kakor efteråt såklart<3 Kom hem strax innan 5 och har sedan dess städat, duschat och ätit. Ligger nu i soffan och kollar på tv och här tänkte jag ligga resten av kvällen.

Hoppas att ni har haft en fin dag, puss!!

(Under bilden har ni lite info om crossfiten jag kör)

Det är många som undrar vart jag tränar crossfit nånstans och det är på crossfit036 som ligger på Gräshagen. Man kör av motorvägen en avfart efter jordbron sedan tar man vänster i rondellen och vänster igen vid bron så ser man det! De har en Facebook-sida så det bästa är att gå in och kolla där för det kommer upp information där inom kort om nästa prova på-pass och introduktionskurs!
Jag gick inte på något prova på-pass (det är gratis dock!) utan gick bara på introduktionskursen som var i lördags och i söndags mellan 12:00-14:30. Den kostar 695kr tror jag men ingår om man tecknar ett medlemsskap på 12 månader som jag gjorde igår!

Här nedanför har ni den WOD vi körde idag. WOD står för workout of the day! Vi körde alltså först bänkpress och sedan 3 rundor med: 25 pullups (det står muscle ups men det är ingen som orkar det haha), 100 squats och 35 situps! Det kan även vara övningar som burpees, frivändningar, marklyft, hoppa hopprep osv! 

Tycker verkligen ni ska prova på det för det är så himla roligt! Passen varierar konstant så det chockar verkligen kroppen varje gång och så är det väldigt högintensivt också :)

Gillar

Kommentarer