Min helg

Lite kort om min helg: I fredags körde jag ben och rumpa efter en kort skoldag och på kvällen var jag och mamma på bio! Vi såg "En underbar jävla jul" och den var jättebra! Ett litet tips för er som är biosugna. På kvällen var jag bara hemma innan jag skulle hämta Ebba, som sen inte ville bli hämtad haha, så mötte upp S och så sov vi hos mig!
I lördags vaknade vi tidigt så jag var på gymmet redan vid 10, körde mage och 40 minuter cross. Det gick jättebra faktiskt! Träffade My också så vi stod och tjötade i en halvtimma på crossen, tiden går så mycket snabbare då!! På dagen städade jag och duschade sedan på kvällen var vi bortbjudna. Kvällen bjöd på god mat, spel och bebismys. Bebismys är LÄTT bästa myset!!<3
Igår var jag såå trött när jag vaknade vid elva och hade spränghuvudvärk från helvetet verkligen!! Tog det lugnt hela dagen tills vid fem då vi åkte till kusinerna för att fira lite minijul. Det var jättemysigt! Vi var hemma runt nio och då gick jag och la mig direkt för var helt slut!

Från benpasset i fredags

Bebismys i lördags<3

Söndagsmys

Gillar

Kommentarer

ninnisfamilylife
ninnisfamilylife,
Håller med att bebis mys är det bästa <3
nouw.com/ninnisfamilylife
alicebomberg
alicebomberg,
jaa eller hur!! 😊
nouw.com/alicebomberg