Min helg i bilder

... precis innan någon annan helg. Men har verkligen inte orkat något alls denna veckan typ, inte ens blogga ;-) Gör en snabb recap från helgen, vi börjar med fredagen!

I fredags innan lunch fick jag någon slags migrän, jag mådde jättedåligt verkligen så sjukanmälde mig och la mig och vilade ett par timmar och sen var det bra. Skönt, men hemskt verkligen att få sån där "migränattack", eller lider ju inte av migrän men ibland känns det faktiskt så. Kanske ska gå och kolla upp det..

På kvällen iallafall så åkte jag till min bästa kompis, hon bor egentligen i Spanien just nu men kom hem pga Corona, glad för det är ju jag såklart för så länge som hon är i Jönköping nu har hon typ inte varit sen vi tog studenten. Så nu kan vi umgås spontant och ofta, jättekul! <3 Vi gjorde sötpotatissallad och dadelbollar och kollade film!

I lördags gjorde jag denna goda frukosten åt mig och Johannes, samma smoothie bowl som jag åt på mors dag, SÅ gott! Han tyckte om den jättemycket, så den blir det till frukost fler gånger.

Lördagen fortsatte med examensfirande för Johannes kusin, vi åt först varmrätt och efterrätt på Lustfyllt och sen blev det lite minigolf!

På kvällen körde vi mina föräldrar till några kompisar och sen hade vi myskväll<3

Söndagen började med en lång och skön sovmorgon, sedan rensade jag min garderob annars blev det fan inte många knop gjorda. Vi tog det lugnt mest hela dagen och avslutad kvällen med popcorn och Netflix

En väldigt bra helg, och imorgon är det redan fredag och helg IGEN<3

Gillar

Kommentarer