Min midsommarhelg

Heeej finisar!!! NUU har jag tid + ork till att blogga. I fredags klockan tio ungefär lämnade vi Jönköping och åkte mot Göteborg, vi skulle varit framme vid tolv men var inte framme förrens klockan två haha... Vi stannade typ hundra gånger på vägen. Men när vi var framme så hämtade Kevin oss med båt och så åkte vi ut till hans föräldrars hus på Brattön där vi skulle vara över natten.

Då badade några i havet medan vi andra fixade midsommarmat och sen åt vi alla tillsammans, det var jättemysigt! Sedan så dansade vi runt midsommarstången, som hela ön hade gemensamt, och efter det körde vi lite lekar i Kevins trädgård.

Efter att vi kört lekar så bestämde vi oss för att åka båt och för min del var det inte så smart med tanke på hur ont i huvudet jag hade... Jag satt även bak- och fram i båten vilket inte heller var så smart eftersom att jag kan bli lite sjösjuk. Vi åkte i ungefär en timma iallafall och när vi var tillbaka på ön igen vid sju så spydde jag... Jag var inte full just då men hade varit det vid tolv på dagen typ haha för vi började dricka så fort vi åkte hemifrån. Det var väl typ en blandning av migrän, bakfylla (?) och sjösjuka...

Så när vi kom tillbaka till huset la jag mig och sov i två timmar, när jag vaknade igen så grillade vi men min huvudvärk kändes knappt bättre så jag gick och la mig igen vid tolv. Om ni frågar mig så hade jag inte en jätterolig midsommarafton men igår hade jag kul!!!

Bilder från i fredags:

Vi lämnade Brattön igår runt halv tolv och åkte mot Tylösand där vi skulle campa! På vägen stannade vi och åt på donken<3 Vi var framme på Halmstad Camping runt tre ungefär tror jag och då satt vi och pratade med våra grannar lite och så duschade vi och vi tjejer sminkade oss. Det var den skönaste duschen på länge verkligen haha!!

Sedan satt vi bara utanför husvagnen hela kvällen och pratade, åt pizza och umgicks!! Jättetrevligt<3 Runt tolv så gick jag och la mig tillsammans med Maja, Robin och Anders medan de andra satt upp en stund till och hängde hos några andra på campingen! Vi somnade ganska fort men sen vaknade vi vid fem imorse när de andra kom hem haha...

Idag vaknade vi runt 9 och så åt vi lite frukost och packade ihop alla grejer och nu är vi påväg hem igen. Om man ska summera denna helgen så har jag verkligen haft jättekul!! Har umgåtts med världens bästa gäng hela helgen och kunde verkligen inte vara mer tacksam för vilka underbara vänner jag har fått lära känna<3 Tack alla inblandade för en underbar midsommarhelg!!!

Ser ni på bilden här längst nere till vänster hur mysig hemresa vi har heller?! Enar ligger i mitt knä och jag kliar honom i huvudet, Dennis sitter och sover och Oliver, Ebba och Philip (som ni ser på bilden) ligger där bak i vanen och sover<3 Anders kör vanen och Robin och Maja kör bilen med husvagnen.

Vi hörs förmodligen senare ikväll, puss /A

Gillar

Kommentarer