MIN TISDAG HITTILLS

​Hej på er! Har ni haft en bra dag hittills? Min dag började så dåligt som den bara kunde... Jag försov mig två timmar så gick upp halv nio istället för halv sju. Kunde inte bestämma mig för om jag skulle gymma eller plugga innan skolan för jag skulle inte hinna med både och ordentligt och hatar ju att göra något halvdant. Men det slutade med att jag stannade hemma och pluggade (vilket gick rätt dåligt så ännu ett minus med denna dagen) sedan åkte jag till skolan vid elva. Det har inte varit en rolig dag alls i skolan för har varit allmänt ledsen och bara väldigt nere, dessutom hade vi idrott utomhus nu det sista och med tanke på att det regnar så kan ni ju gissa hur glad jag är över det haha...
​Hur som helst! Nu är jag iallafall hemma (äntligen), ska dock gå snart igen. Sitter och dricker celsius och väntar på att min mobil ska laddas upp lite så jag kan gå och träna sen. Är lite stressad så var lite osmart att inte ladda den i skolan menmen... Får tänka på det nästa gång! Jag ska iallafall köra mage och cardio sedan ska jag gå in en snabbis på Lagerhaus tror jag och shoppa lite småsaker inför helgen. Efter det ska jag hem och äta och duscha sedan övningsköra med pappa och efter det måste jag plugga teori heeela kvällen tills jag somnar typ haha... Plugg är väl det mitt liv består av just nu kan man säga, men känns skönt att kunna få in lite träning igen iallafall.
Har förresten JÄTTEmycket träningsvärk i benen och rumpan sedan jag och My tränade tillsammans i måndags. Det var längesen jag hade såhär jävla ont haha så vi får väl se hur det går att träna kondition nu... Ska göra mitt bästa iallafall och tänkte att jag kör mellan 40-60 minuter och mage då med antingen innan eller efter. Ni får förresten jättegärna komma med tips på bra magövningar som verkligen BRÄNNER. Behöver tips på lite nya så hit me!! Nu ska jag gå, vill hinna bli färdig på gymmet innan kl 18 så jag hinner med allt jag ska göra idag. Ni får ha en fortsatt bra tisdag! Puss /A.

Gillar

Kommentarer