Mina favoriter

Favoritsak att göra på vintern: Jag är absolut ingen vinter-människa (älskar dock att åka skidor!!) så jag stannar helst inne, med täcket i soffan och framför någon bra film.

Favoritsak att göra på sommaren: Alltså sommaren här i Sverige är ju kanske inge jätte-hit om man säger så, det är jättefint är det är riktig sommar men det är inte så ofta det är det... Men är det en riktigt fin sommarkväll så skulle jag nog helst sitta på piren heeela eftermiddagen och kvällen med alla mina kompisar och dricka och äta middag!

Favoritmat: Tacos!!! Alla dagar i veckan<3 Eller vegetarisk lasagne!

Favorit-outfit: Hemma så är det collegetröja och yogapants (och mina tofflor såklart<3), annars är det svarta jeans, mina nike air max, en skön tröja och min pälsjacka tror jag!

Favoritsak att göra på helgen: Om jag ska vara helt ärlig så är det nog att jobba på Shooters! Det är klart att det är skönt att vara ledig men oftast så gör jag inte något vettigt då ändå och om man ska ut på krogen så brukar det ändå aldrig bli som man tänkt sig haha... Ne på helgen jobbar jag helst och tjänar pengar istället för att slösa dom.

Favoritdricka till lunch: Vatten tror jag faktiskt! Älskar ju celsius och nocco men vatten är nog det godaste att dricka till maten ändå.

Selfie innan jag skulle jobba för några helger sedan!

Det absolut godaste man kan äta!!

Gillar

Kommentarer