Mina favoritögonblick från 2016

Nu när 2016 lider mot sitt slut så ville jag bara passa på att visa er mina favorit-moments från detta året. Det har varit ett riktigt bra år med massa roliga resor och händelser, samtidigt som det har varit ett helvetesår...
Men jag ska självklart bara visa bilder från de bästa stunderna! Har ni något speciellt minne från 2016 som ni saknar extra mycket så får ni gärna dela med er :)

Grekland
Greklandsresan i våras tillsammans med mamma och Ebba var jättemysig och rolig. Alltid kul att åka bara vi tjejer tycker jag! Perfekt att få lite bränna innan sommaren också ;)

Summerburst
Detta var en perfekt försmak på sommaren. En helg i Göteborg med alla grabbar och mina favorit-tjejer på en festival med maaassa bra artister! Hade en av de bästa helgerna på detta året faktiskt, det var så sjukt kul. Hoppas att vi gör om det även året som kommer, hade varit jätteroligt!

Studentveckan
Alltså denna veckan<333 BÄSTA veckan hittills i hela mitt liv!!! Saknar allt såå mycket, tältningen var JÄTTElyckad verkligen och balen och själva studentdagen ska vi ju inte tala om. Önskar verkligen att jag kunde spola tillbaka tiden till i början på juni då allt började på riktigt. Bästa tiden helt klart<3

Midsommar
Denna helgen firade jag med mitt favoritgäng, vi tog husvagnen och vanen till Göteborg och Brattön för att hälsa på Kevin och fira midsommar där! En helt perfekt helg verkligen, förutom att jag blev sjösjuk när vi åkte båt och samtidigt var lite bakis klockan sju på kvällen så jag däckade någon timma då haha... Men det var väldigt roligt ändå, vi var en natt på Tylösand också!

Mexiko-resan
Detta var verkligen perfekta resan för att fira pappa som fyllde 50 och även ett perfekt avslut på detta året. Supermysigt att bara umgås med familjen i två veckor, sola, bada och äta massa gott. Det var precis vad jag behövde efter en lång höst med sjukt mycket jobb. Väldigt behövligt, hann koppla av ordentligt kände jag!

Tatueringar
Som ni förmodligen vet så älskar jag tatueringar och därför var jag tvungen att ha med den där punkten! Jag har gjort två nya tatueringar under 2016, båda två gjordes tidigt i våras. Min favorit är E:et jag har på handleden som står för min syster Ebba, hon gjorde ett A samtidigt och jag tycker att båda två är jättefina. Pilen gjorde jag väldigt spontant men även den älskar jag, dock hade jag inte gjort den på det stället om jag hade gjort den idag men tycker den är så snygg. Håller på att planera på min nästa tatuering nu som nog blir en text på högerarmen, förhoppningsvis inom de två närmsta månaderna. Återstår att se! :)

Jobb

Jag har även fått tre nya jobb under 2016! IKEA-lagret, Shooters och Nordic Wellness, IKEA jobbar jag dock inte kvar på. Men på Shooters och NW så trivs jag såå himla bra!! Är så glad att jag fick jobb på båda ställena, har lärt mig så mycket och mer kommer jag lära mig förhoppningsvis!

Gillar