Mina hårprodukter

Innehåller affiliate-länkar

Jag får väldigt mycket frågor om mitt hår hela tiden, om hur det har blivit så långt, vilka produkter jag använder mig utav osv. Så jag tänkte visa er vad jag använder för mitt hår i dagsläget:

Tryck på någon utav bilderna för att komma till produkterna!

Schampo och balsam från märket neccin. Köpte dessa på Lyko när jag slingade håret för ett par veckor sedan. Frisören sa att jag var väldigt torr och röd i hela hårbotten (har vetat om det sedan innan) och att detta schampot var bra mot sådant så jag bestämde mig för att prova det och jag tycker det är jättebra verkligen! Det är ett anti-mjällschampo, luktar inget speciellt men ändå gott och fräscht liksom.

Tryck på någon utav bilderna för att komma till produkten!

Hårinpackning från Macadamia, också köpt på Lyko! Har använt den ett bra tag nu, började med att köpa en mindre förpackning men när jag insåg hur bra den var och hur GOTT den luktade så köpte jag en större förpackning förra gången. Mitt hår har blivit mycket lenare och fått mer glans sen jag började använda denna hårinpackningen.

Tryck på någon utav bilderna för att komma till produkterna!

Detta är ett silverschampo från Maria Nila, också köpt på Lyko. Blev tipsad av hon som slingade mitt hår då håret oftast får fula toner när man slingat det. Jag väntade någon vecka med att köpa det men Ebba och jag passade på nu när hon var på Lyko för att slinga sitt hår. Jag har provat det en gång så kan därför inte ge er någon recension men har iallafall hört att det är jättebra. Kan återkomma när jag börjar se bättre resultat!

Gillar

Kommentarer