Mina studentpresenter

Som jag skrev igår så har jag ju helt glömt bort att visa er mina studentpresenter men här nedan har ni dom! Jag är supernöjd med alla presenter och fick verkligen precis vad jag önskade mig<3 Är jätteglad över att alla som vi bjudit (utom en familj) kom på min mottagning, hade nog världens bästa mottagning!!! Ett stooort tack åter igen till alla som kom och till alla andra som var med mig den dagen och gjorde den till den bästa hittills i mitt liv<3

Jag fick 5st rosé- /vitvinglas från Carolina Gynnings serie och som jag skrev igår så fick jag två likadana... Jag var därför inne på Cervera igår och bytte ett av dem men hittar inte kameran just nu så kunde ej fota det idag hihi. Men ni kan se det HÄR på Cerveras hemsida!

Örhängen från Tory Burch

Örhängen från Marc Jacobs. Har ett matchande armband till också som jag fick av Ebba i födelsedagspresent<3

Halsband från astrid&agnes (trooor jag...). Det var perfekt att jag fick ett i rosé för de enda smyckena jag har i rosé är ett par örhängen!

Gnu-huvud. "Konstigt" nog så var detta den presenten jag blev mest glad över. Fick det av Ebba och Philip och det var verkligen det enda jag hade önskat mig utav dom! Ska visa er bättre bild när det sitter på väggen.

Örhängen från Edblad

Armband från astrid&agnes

​Jag fick även pengar och två presentkort, ett på Fribergs och ett på Elgiganten! Ska gå till Fribergs någon dag och kolla om de har något som lockar just nu :)

Gillar