Morgonträning i Huskvarna

Hej finisar!<3

Idag var jag uppe med tuppen och jag blev såå stolt över mig själv att jag faktiskt gick upp så tidigt som jag tänkte. Alarmet ringde strax efter sex sedan gick jag upp tio i sju, klädde på mig bara och gjorde iordning frukost som jag skulle äta efter träningen. Sedan skulle jag och min lillasyster ta bussen till NW i Huskvarna tjugo över sju men den körde förbi oss, så vi var inte jätteglada. Men det var bara att vänta på nästa buss som gick kvart i sedan var vi på gymmet runt åtta!

Jag körde 50 minuter på crosstrainern, inte så jättehårt eftersom att jag ska på GRIT Cardio i eftermiddag, men blev ändå heelt död i benen haha. Var så sjukt trött också och det är jag fortfarande... Sitter på första lektionen nu och längtar till lunchen. Efter den så är det bara en lektion kvar för min del så jag slutar redan vid halv två, älskade torsdagar<3 Innan GRIT-passet ikväll ska jag köra axlar och mage med My men det är inte förrens vid fem så innan dess ska jag plugga ett par timmar och eventuellt kolla på ett par skor på stan!

I helgen tänkte jag förresten försöka spela in frågestunden hehe... FÖRLÅT verkligen för att det dröjer hundra år men det har varit något fel på kameran så ska be min syster hjälpa mig på lördag eller söndag tänkte jag. Ha en jättefin torsdag, puss /A

Gillar

Kommentarer