Morgonträning när den är som bäst

Godmorgon finisar!! Hoppas att ni har haft en bra start på dagen för det har jag!

Klockan ringde vid sju och då gick jag bara upp och tog på mig träningskläderna och borstade tänderna innan jag satte mig i bilen med pappa. Vi var på gymmet runt halv åtta, han körde någon styrka men jag tänkte köra det senare i eftermiddag. Nu på morgonen fick det istället bli 50 minuters powerwalk på löpbandet, jätteskön start på dagen verkligen. Dock har jag sjuuukt mycket träningsvärk sen benpasset igår så fick ha lutning 8 och hastighet 5 bara ungefär!

Dock är det ju såklart bättre än ingenting och det känns jätteskönt att ha kört morgoncardio igen, det var så himla längesen! Ska försöka hitta någon bra runda att gå hemma i skogen också för det är skönt att slippa åka till gymmet ibland. Iallafall om det är fint väder!

Nu sitter jag på bussen påväg hem igen, tänkte äta något lätt till frukost bara! Får nog bli typ två ägg och en proteinshake (proteindrink? haha vad säger ni??)! Ska kolla ett avsnitt av Greys Anatomy också innan jag bloggar lite, sedan om någon timma ska jag till Sophie för lite mys<3

Hoppas att ni får en superbra tisdag så hörs vi lite senare, puss /A

Gillar

Kommentarer