Motivation på måndagar

På måndagarna är det oftast lite extra segt att gå upp ur sängen, en ny vecka påbörjas vilket innebär att det är skola måndag till fredag igen. Inte nog med att jag börjar tio över åtta på måndagar med utan det är med natur i en och en halv timma. Finns roligare sätt att starta sin måndag och nya vecka på, menmen! Jag brukar iallafall alltid se till att ha saker planerade den kommande helgen så jag har något att se fram emot, det blir lättare att gå upp på morgonen då tycker jag. Plus att man får lite extra motivation till att plugga på kvällarna eftersom att man vet att man ska göra något kul i helgen. Gjorde en liten lista på vad jag ska göra i helgen!

Fredag

På fredagar går jag bara från 10:50-11:45 i skolan nu sju veckor framåt. Egentligen har jag ungdomskulturer, svenska och sedan entreprenörskap efter lunchen, men vi har ungdom och entreprenör med de som går BF (barn och fritids-linjen ) och de har praktik i sju veckor så därför får vi ledigt. Sååå skönt! Likadant på måndagar då jag också har de lektionerna egentligen. Men har natur på måndag morgnarna och sedan håltimma till halv två när ledarskapen börjar! IALLAFALL. På fredag ska jag träna innan skolan, kanske blir kondition och så får jag se om jag gymmar efter skolan men annars åker jag hem och pluggar på fredag eftermiddag. Om jag inte har något kris-plugg så ska jag försöka storstäda mitt rum och mina garderober! Sedan kommer Jeaqline till mig och så ska vi käka lite tillsammans och bara mysa på eftermiddagen. Vi ska även leta studentklänning, skor, smycken osv till mig och så ska hon hjälpa mig planera min studentskiva haha! Gäller att vara ute i god tid ;) ne men det är kul att planera sånt tycker jag haha!!
På fredagkväll ska jag och familjen till till pappas kompis och hans fru och äta middag. Det blir jättemysigt faktiskt, älskar att ta det lugnt på fredagar! Särskilt när man ska göra något på lördagkvällen sen.

Lördag
Om fyra dagar kommer Emelie hem från att ha varit i USA i tre veckor, äntligen<3 Så på lördag ska jag såklart hänga med henne hela dagen och på kvällen ska vi ut!! Jag hoppas det är många som ska ut för det är alltid roligare ju fler folk det är. Hoppas vi får till någon rolig förfest också. Kommer behöva plugga på lördag med men ska försöka att få så mycket som möjligt gjort på förmiddagen...

Söndag
På söndag ska jag bara ta det lugnt och ta igen sådant som jag inte hinner/orkar med i veckan. Söndagar är verkligen en dag då jag ligger i sängen heeela dagen, kollar serier och pluggar och sedan förflytta jag mig till soffan klockan åtta för att ligga där heeela kvällen och kolla på Solsidan följt utav Hellenius Hörna och Wallander. Hela familjen kollar alltid tillsammans så det är ganska mysigt<3

Där har ni mina planer för helgen! Längtar massor tills fredag eftermiddag och lördag kväll, det ska bli jättekul faktiskt.

Gillar

Kommentarer