MUNCHIES OCH CONDECO

Ja som ni ser här ovan så blev det lite ändrade planer för min och Ebbas del igår kväll! Istället för att äta på Bada Bing så köpte vi med oss mat hem från Munchies och jag tycker det är jättegott verkligen så mig gjorde det ingenting och Ebba var också väldigt nöjd, samt att vi då fick chansen att inviga mina nya vinglas som jag fick i 18-årspresent (2 av 4st ser ni på bilden). Det var cirka en timmas väntetid på maten på Bada Bing och det hade vi aldrig orkat vänta på, mätta och nöjda blev vi iallafall!
På kvällen åkte jag och Moa till Edvin där vi var med några av killarna och även två andra tjejer och det var väldigt roligt tills det blev lite kaos men det har man väl typ lärt sig att det hör till nu för tiden... Jag hade trevligt iallafall och det var jättekul att träffa Moa igen!

Jag och Moa sov hos Edvin inatt men jag gick upp runt nio imorse för att ta bussen hem och sminka mig lite oså innan jag och Weber skulle gå till Condeco för att äta oss proppmätta på deras frukostbuffé. Som vanligt så var det jääättegott. Åt scones och vindruvor och självklart massa kakor, man får även alltid en smoothie och en varm dryck, MASSA gott för under hundralappen. Jag tycker det är jättevärt verkligen någon gång ibland för det är inte världens mest hälsosamma frukost haha men väldigt gott är det!

Nu har jag lekt lite med mina kusiner som har varit hos oss hela förmiddagen, ska sätta igång med plugget sen ska jag ner en snabbis på stan igen och fixa en present till min kusin som vi ska på kalas hos imorgon. Hoppas ni får en bra lördag<3 puss /A

Gillar

Kommentarer