Några plus och minus i mitt liv just nu

+ Jag har fått ännu ett jobb, än så länge gäller det bara några veckor i sommar men jag hoppas det kan bli mer, är iallafall jätteglad över detta!! Fick reda på det igår så berättar mer om det någon annan dag hihi.

- Det känns som att jag aldrig hinner koppla av eller njuta av nuet. Tänker hela tiden på vad som kommer härnäst och planerar alltid en dag i förväg osv utan att tänka efter vad jag behöver och vad jag vill göra HÄR och NU. Någon som har samma problem?

+ Jag har äntligen kommit igång med träningen igen. CX-passet igår var så roligt att köra, speciellt tillsammans med E<3 Jobbigt som sjutton men så roligt och bra verkligen. Har bokat in några fler CX och även GRIT och lite andra pass nästa vecka så hoppas jag hinner gå på alla!

- Jag slösar bort mina pengar DIREKT när jag får dom. Vill verkligen bli bättre på att spara men köper alltid massa onödiga saker. Småsaker som typ nagellack (som jag typ aldrig ens använder haha?), celsius, proteinbars osv. Måste dra ner på alla såna småköp för det blir mycket pengar i längden...

+ Jag har inte ätit något onyttigt sedan i lördags kväll och det känns så himla skönt faktiskt. Ska försöka hålla mig till att endast äta chips osv en gång på helgen för min kropp mår verkligen inte bra av sådant skräp.

- Det har varit jättedåligt väder de senaste dagarna vilket är jättetråkigt. Vill ha vår, fota outfitbilder, sitta på uteserveringar med solen i ansiktet. Alltså åh!! Det var fint väder några dagar men sedan vände det och nu känns det som höst ute. Så himla trist.

+ Börjar komma i fas med mina skoluppgifter igen. Har legat efter ett bra tag men nu har jag prioriterat rätt och försöker verkligen bocka av massa grejer. Om mindre än en månad åker jag till Grekland och då ska fan allt vara inlämnat så jag kan njuta av semester!!!

- Jag har ångest inför att ta studenten. JA, det ska bli skitroligt och skönt att slippa plugga på ett ganska bra tag, men samtidigt känns det som mina rutiner kommer försvinna och jag kommer inte träffa mina underbara, härliga tjejer varje dag i skolan som jag gör nu. Har verkligen så himla roligt med dom precis varje dag och det kommer jag verkligen sakna efter studenten.

+ Om någon vecka ska jag äntligen få nya och fräscha naglar igen. Mina är så äckliga plus att de blir så lätt smutsiga på jobbet. Har vilat dom ett ganska bra tag nu så hoppas de har blivit lite starkare. Är så taggad på att känna mig som en tjej igen haha!!

Min form i somras, saknar den! / Blir några nude-färgade naglar även denna gång, favoriterna!!

En somrig outfit jag hade förra håret / Från en powerwalk runt Munksjön / O'Learys uteservering i Stockholm i somras

Gillar

Kommentarer