När det inte blir riktigt som man tänkt sig

Igår natt sov jag fem timmar så när klockan ringde vid 7 och jag skulle till skolan igår var jag inte jättetaggad. Klarade mig igenom skoldagen med endast tre lektioner. Efter det skulle jag egentligen pluggat i skolan en timma, sedan fotat outfits i huset med Elina och gymmat. Men Elina smsade på morgonen att hon kände sig febrig så efter skolan åkte jag, Ebba och Philip till IKEA och köpte plus hämtade ut våra sängar.
Sedan åkte vi till huset och kollade lite, SÅ kul att vara där uppe nu när allt verkligen håller på att bli helt klart. Vi var där enda till sju på kvällen så när vi kom hem åt vi middag sen däckade jag i soffan framför Let's Dance. Halvsov lite i soffan någon timma innan jag och Ebba skjutsade in P till stan, efter det åkte vi hem till honom och satt och kollade film. Somnade då med innan vi hämtade P och E på igen och körde hem dom. Kom sedan hem runt två och somnade direkt.
När mina dagar inte blir som jag tänkt mig så får jag ibland lite ångest. Jag älskar att planera saker och känner nästan lite panik om jag inte har koll på saker. Men igår tillät jag mig att bara skita i hela min planering och faktiskt göra det jag kände för. Likadant har det blivit idag. Jag längtar SÅ mycket tills vi flyttar in i huset och det är bara dagar kvar nu. Jag vill att mitt rum ska bli klart så fort som möjligt för nu är det lite "mittemellan" liksom. Hemma i lägenheten har jag bara sju olika plagg kvar typ, min säng, mitt nattduksbord och min spegel sedan är det inte mycket mer. Resten är nedpackat i kartonger uppe i huset. Där jag är nu!
Har försökt publicera detta inlägget hela dagen men massa saker har kommit emellan. Vi har monterat upp våra sängar och även köpt nya täcken osv då vi ska ha större sängar nu i huset. Jag och Ebba väntar på att mamma och pappa ska komma med käk.
Ikväll ska jag jobba 17:30-01:15 och efter det SOVA<3 Imorgon har jag lite roliga planer! Vad får ni veta då. Puss /A

Gillar

Kommentarer