När jag mår dåligt

Godmorgon tisdag! Det är ingen bra morgon för mig idag... Sjukanmälde mig från skolan innan för mår inte så bra. Jag vaknade med ångest och tårar som brände innanför ögonen vilket verkligen var hemskt. Men jag försökte gå upp och sminka mig, klä på mig och äta frukost i vanlig ordning ändå men det gick inte så bra.
Ligger nu i soffan och kollar på Nyhetsmorgon för ovanlighetens skull. Till frukost blev det te och två mackor, så nu mår jag dåligt över det BARA för att jag inte åt gröt till frukost. Känner mig onyttig när jag äter något annat än gröt till frukost och anledningen till att det inte blev det idag är för att mitt proteinpulver är slut. Kunde såklart ha ätit gröt ändå men det är inte gott, och nu ångrar jag det såklart.
Men skitsamma! Detta inlägget skulle inte handla om gröt utan om att må dåligt. När jag mår såhär dåligt vill jag helst bara stänga av min mobil och dra täcket över huvudet. Känner bara för att ligga där tills jag mår bättre igen och inte prata med någon. Dock blir det ju sällan bättre av det och det man ska göra när man mår dåligt är att försöka leva sitt liv som vanligt. Träna, träffa kompisar osv och helst lite extra mycket för det mår man oftast bara bättre av!
Så idag ska jag försöka att INTE dra täcket över huvudet. Jag ska ta tag i mitt plugg nu och plugga fram till ungefär elva/tolv då jag ska gå ner till coop eller ica och handla. Mina matlådor är nämligen slut och jag vill inte komma ur den banan REDAN när det ändå har gott så pass bra hittills. Äter ju skolmaten men på kvällarna äter jag antingen lax och ris eller kyckling och ris. Funderar även på att göra några lådor med nötfärs och ris för det var längesen jag åt det! Senare i eftermiddag ska jag till Elin och plugga.
Hoppas ni har fått en bättre start på dagen än mig hjärtan och så hörs vi kanske senare<3 PUSS

Ska försöka ta mig till gymmet ikväll, tror jag skulle må bättre då!! Saknar att bli andfådd och svettas<3

Gillar

Kommentarer