Nedräkningen har börjat

Hej fina ni!

Hoppas allt är bra med er. Jag mår bra, men är lite stressad över att tiden går så sjuuuukt fort. Snart är liksom 2019 över, vad HÄNDER med tiden? Men, nu ska vi inte gå för fort fram hehe först kommer ju julen, vilket såklart ska bli mysigt. Någon vit jul lär vi dock inte få i år heller men man är väl inte direkt förvånad. Nästa år får det fan bli att hyra en stuga uppe i fjällen så man är garanterad en vit jul... Men om några veckor åker vi till Alperna, och då får vi snö så får vänta liiiite till :-)

Helgen var lugn, i lördags åt jag lunch med min syster, våran kusin + farfar och farmor, vi åt på Bada Bing och det var jättegott och mysigt. På kvällen var vi som sagt på glöggkväll och det var jättetrevligt. I söndags vaknade vi runt tolv och hela dagen spenderade vi i soffan. Vi var på gymmet en snabbis på kvällen men annars tog vi det bara jättelugnt framför TVn.

Mina nya snygga hörlurar från Sudio, gå in på min Instagram alicebomberg så får ni en rabattkod :-)

Sen har veckan rullat på i rasande fart som vanligt. Det är redan onsdag och inte ens en vecka kvar till julafton. Jag har precis blivit klar med och slagit in alla julklappar. Så himla skönt när det är klart. Köper dock inte så många men det är skönt att slippa stressa iallafall, älskar att vara ute i god tid. Nyårsplanerna är också i full gång vilket är skönt tycker jag, det blir ofta annars att man sitter dagen innan utan planer vilket är så tråkigt tycker jag... Knappt två veckor kvar, kommer bli en jättekul och trevlig kväll!

Nu ska jag dra iväg till gymmet en sväng och ikväll blir det Bonde söker fru. Mysigaste programmet som både jag och J älskar att kolla på. Sista avsnittet ikväll dock för denna säsongen :-( Okej, nu ska jag dra till gymmet. Blir ett kort och snabbt pass men vill köra något iallafall, lite mage och kondition tror jag!

Hoppas att ni har haft en fantastisk vecka hittills. Puss!

Gillar

Kommentarer