Nio saker ni kanske inte visste om mig

1. Jag är väldigt utseendefixerad. Innan kunde jag gå ner till ica (vilket inte tar mer än 2 minuter) osminkad i mjukiskläder och smutsigt hår men det är omöjligt för mig nu. Med smutsigt hår kan jag knappt visa mig för någon överhuvudtaget, knappt min familj. Helt sjukt haha? Inte bara för att det ser äckligt ut, utan mest för att jag KÄNNER mig så äcklig och ofräsch... Och första gången på flera månader jag gick utanför dörren utan smink var förra helgen, jag kände mig så himla ofräsch trots att jag bara skulle skjutsa mina föräldrar till Harrys liksom...

2. Får panik av korta naglar. Jag har haft gelénaglar nästan konstans sedan i somras och jag ÄLSKAR det, klart att det är jobbigt ibland. När man ska öppna burkar eller skriva på datorn vilket ofta leder till dåligt bloggande och dåligt pluggande hehe... Det är inte jätteskönt om man slår i dom heller. Men jag känner mig så okvinnlig utan gelénaglar. Har inga nu och jag känner mig så naken, och så är det ju inte så snyggt på bilder heller ;)

3. Längtar efter något eget. Oavsett om jag flyttar till en egen lägenhet i Jönköping, Stockholm, Kalifornien, Oslo eller Sydney så längtar jag jättemycket till att ha mitt egna ställe. Ligga i sängen hur länge jag vill utan att någon stör, äta vad jag vill utan att någon ifrågasätter, ta hem tjejerna på myskvällar och sitta och prata hela natten utan att ha någon annan att visa hänsyn till. Det ska också bli JÄTTEroligt att få inreda en hel lägenhet själv med massa fina möbler och köpa tallrikar och glas inne på Cervera. Är så taggad!! Ska bli jätteroligt att få inreda mitt nya rum nu när vi snart flyttar också.

4. Jag är otroligt pedant. Mitt rum kan vara väldigt stökigt osv men jag mår verkligen INTE bra utav det samt att jag är en sån som gärna plockar undan hemma, torkar av bordet så fort det är lite smuligt osv. Som igår till exempel så trampade jag på en smula på köksgolvet, då fick jag panik så jag drog fram dammsugaren och dammsög hela nedervåningen haha. Oftast måste jag alltid städa mitt rum innan jag somnar för kan typ inte sova annars?! Tycker dock inte illa om folk om de har det stökigt hemma, så länge det inte går till överdrift och blir äckligt såklart.

5. Mår illa av frukost. Innan var jag en riktig frukostmänniska, ÄLSKADE frukost och kunde äta hur mycket som helst. Smoothie, knäckebröd, pannkakor, frukt, gröt osv. Men nu har jag jättesvårt för att få i mig något på morgonen, försöker att äta gröt varje morgon men får verkligen trycka i mig det sista. Helst äter jag bara en apelsin eller något men det blir man ju inte direkt mätt på...

6. Jag är en riktig shopaholic. Har jättesvårt för att spara mina pengar då det alltid finns saker jag vill ha, allt från smink och skor till inredningsprylar och mobilskal. Lägger väldigt mycket pengar på typ celsius, nocco, naturgodis och kebabsallad med. Dock har jag ju sjukt fula saker i min garderob till exempel så det är väldigt många köp jag ångrar och jag vill verkligen försöka bli bättre på att spara pengar. Särskilt nu när studenten närmar sig och jag vill resa massor inom något år!

7. Längtar ihjäl mig efter barn. Något jag längtar riktigt mycket till är att bli gravid, det är så fint att vara gravid tycker jag och det verkar så himla mysigt. Vet såklart att det kan vara väldigt jobbigt att vara gravid också med illamående osv men det verkar ändå jättemysigt. Sedan ÄLSKAR jag bebisar, och att få ha en alldeles egen bebis tillsammans med sin man och bara mysa med den hela dagarna verkar ju vara DRÖMMEN verkligen. Usch kan inte ens tänka mig hur det måste kännas att få beskedet att man inte kan få egna barn...

8. Jag är väldigt överbeskyddande. Oavsett om det gäller mina föräldrar, min lillasyster eller mina kompisar så är jag likadan med alla. Ber alltid mina vänner och min lillasyster smsa när de är påväg hem, vart de är osv. Blir orolig väldigt lätt också om någon i min närhet mår dåligt, gråter, inte svarar på sms när jag vet att de är lite nere osv. Har jättesvårt för att slappna av när jag väl blivit orolig, är väl lite av en mamma kanske haha.

9. Hatar ost. Eller jag kan äta det på mackor haha men kan verkligen inte bara stoppa in en hel ostskiva i munnen och äta, kan inte ta i en hel ost heller. Tur att vi inte har våran i en påse i kylen utan på en "bricka" med ett lock över haha!

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Nr 4 o 8 känner jag igen mig i SÅ väl <3
nouw.com/corneliakarlsson
alicebomberg
alicebomberg,
eller hur!! vad roligt 😊
nouw.com/alicebomberg