Nocco, flyttkartonger och room tour

​Hej finisar! Inatt sov jag som sagt hos Emelie, det var jättemysigt. Igår kväll kollade vi igenom alla bilder och videos från våran Rhodos-resa i somras och jag fick verkligen en "klump" i magen för saknar det SÅ mycket och killarna som vi träffade från Norge var så himla snälla och roliga. Vi umgicks verkligen med dom varje kväll och natt, eller ja vi sov ju inte så mycket så i princip 24 timmar om dygnet i en vecka haha! Det var en av de bästa veckorna i mitt liv hittills och saknar det jättemycket, kul att ha bilder och videos därifrån iallafall så man kan kolla och minnas tillbaka på den resan.

Idag har jag bara haft två lektioner i skolan men satt kvar i två timmar efteråt med Elina, Emelie och Kastriot. Jag, Em och K har redovisning på fredag så vi var tvungna att förbereda för den lite sedan satt vi och pratade en stund efteråt med. Nu har jag varit hemma en timma ungefär, sitter i min säng och dricker nocco och tänkte börja plugga. Har prov imorgon så måste verkligen RÅplugga hela kvällen nu för att försöka lära mig allt.

Förresten!! Som ni kanske ser på en av bilderna här nedan står det massa flyttkartonger i mitt rum, vi håller ju på att flytta denna veckan och som sagt ska det såklart bli jättekul att inreda mitt nya rum. Men vad hade ni tyckt om en room tour? En video alltså! Rummet blir inte alls stort men kanske ändå hade varit roligt att se det på en video? Annars lär jag ju fota det ändå, men ni får gärna trycka på gilla-knappen här under inlägget eller slänga in en kommentar om vad ni tycker om en video på mitt nya rum. Dock blir det om någon vecka isåfall när allt är helt klart för har inte inhandlat riktigt alla grejer än!

Nu ska jag sätta igång med plugget, vi hörs lite senare ikväll. Puss /A

Gillar

Kommentarer