Nya hårprodukter

I helgen när jag var på A6 så var jag inne på Lyko och skulle köpa lite hårprodukter. Ville ha ett schampoo och balsam ifrån samma serie som helst skulle lukta JÄTTEgott såklart!! Jag var också ute efter något för min torra hårbotten framme vid pannan. Har varit jättetorr där det senaste och har ingen aning om varför, det har kliat också så det har blivit som små röda sår vilket inte har varit varken fräscht eller snyggt såklart! Så detta är vad jag fick med mig:

Schampoo, balsam och hårinpackning från Matrix. Ska försöka använda hårinpackningen två gånger i veckan! Hon som hjälpte mig inne på Lyko sa att mitt hår var jättetorrt och även slitet... Och med tanke på att jag inte sköter mitt hår ALLS så är inte det så konstigt. Jag borstar det nästan aldrig, fönar det varje gång jag har duschat det, använder aldrig balsam och innan våran plattång här hemma gick sönder så plattade jag det varje dag. Även om det inte behövs haha. Så fråga inte hur jag har fått så långt hår!

​Fick även med mig denna krämen som jag ska massera in där jag är torr i handdukstorkat hår efter varje dusch! Provade alla produkter idag då mitt hår behövde tvättas så nu luktar mitt hår jättegott och såren framme vid pannan är borta nästan helt!!

Gillar

Kommentarer