Onsdagen den femtonde juni

Hej finisar!!

Känns som att det var evigheter sen jag skrev ett "vanligt" blogginlägg haha... Har inte gjort så jättemycket idag och verkligen inget speciellt men tänkte ändå blogga lite om dagen. Jag vaknade vid nio ungefär och då åt jag lite frukost i soffan framför Greys Anatomy och sedan har jag legat i soffan heeeela dagen, haha nej jag skojar INTE. Har gått upp ett fåtal gånger för att gå på toa och en gång för att äta lunch. Men kände verkligen att det var behövligt då jag hade massa YT-klipp att kolla på och så hade jag missat tre avsnitt av Unga Föräldrar och maaassa av Greys Anatomy. Fotade förresten mina studentpresenter! Men det var verkligen det enda, och det gjorde jag samtidigt som jag väntade på att maten skulle bli klar hehe... Ska visa er dom i helgen!

Nu har jag ätit lite middag och ska om en timma ungefär åka hem till Weber och så ska vi ha lite myskväll bara. Blir skönt att komma ut lite haha. Mitt halsont börjar släppa nu, igår var det verkligen hemskt och så kände jag mig febrig också... Men om det är ännu bättre imorgon så ska jag förhoppningsvis träna, ska även försöka spela in en eller kanske till och med TVÅ videos till min youtube :) Om ni har förslag på vad jag ska spela in för videos får ni gärna komma med tips! Har två stycken jag vill göra men vi får se helt enkelt, den ena kommer gå att göra iallafall.

Men det får vi se imorgon! Nu ska jag redigera bilderna på mina studentpresenter bara och vänta på att Victoria hör av sig så att jag kan åka. Puss /A

Lite gotte jag åt igår<3

Gillar

Kommentarer