Onsdags och igår

I onsdags var jag i skolan som vanligt, slutade vid halv tre. Åkte då hem och åt mellis, kollade Gossip Girl och Unga föräldrar samt pluggade lite! Vid fem hade jag tid hos optikern, Ebba följde med mig också. Gjorde synundersökning (tyckte jag hade börjat se sämre så ville ha högre styrka i mina linser, men det var tydligen ingen förändring...) och beställde ett par glasögon! Har tappar bort mina men tycker det är så skönt att ha på kvällarna och sådana dagar när man bara är hemma, på helgerna osv. När jag var klar där så åkte jag till Sandy för att fixa naglarna. Gjorde ungefär samma färg som förrförra gången men lite längre denna gången, och ballerinaformade, som de kallas! När jag kom hem var klockan strax efter nio så jag gick och la mig ganska direkt!

Igår hade jag bara två lektioner som vanligt på torsdagar så började halv elva och slutade halv två. Efter skolan satt jag kvar och skrev på gymnasiearbetet medans jag väntade på Filippa! När hon slutade vid halv fyra så åkte vi på massa ärenden och sedan åkte vi hem till mig och gjorde smoothie och bananpannkakor. Efter det så åkte vi till Kinnarps för att kolla hockey, sedan köpte vi MAX-mat som vi åt hemma hos henne. Sov där inatt och snart är det dags för skola igen! Puss

Mina nya, fina naglar!!<3

Gårdagens mysoutfit! Eller nästan hehe, råkade spilla blåbär på t-shirten när jag år gröt så bytte till en vit blus! Kanske lägger upp bild på den senare eller imorgon om någon skulle vilja se :)
T-shirten på bilden är iallafall ifrån H&M och världens bästa yogapants är från Gina Tricot!
BHn jag har är från Gina Tricot

En av mina favoritsmaker på Celsius<3 drack den igår medan jag väntade på Filippa!

Gillar

Kommentarer

rebeccamarielle
rebeccamarielle,
Jätte mysig blogg och snygga naglar!
nouw.com/rebeccamarielle
alicebomberg
alicebomberg,
Tack så jättemycket!! 😊
nouw.com/alicebomberg