Panikångest och sjukhuset

Hej!!! Jag hoppas ni mår bra och bättre än mig (!!!) framför allt. Förra veckan var verkligen en helvetesvecka för mig rent ut sagt... Måndag till onsdag så flöt det på hyffsat även om jag inte gjorde mycket mer än att jobba och sova. Jag mådde ganska bra förutom att jag hade kunnat ta vara mer på mina förmiddagar och tränat, bloggat osv istället för att sova enda tills jag skulle till jobbet. Men antar att det behövdes!

I torsdags däremot så hände en sån himla obehaglig grej som jag aldrig har varit med om innan... Jag jobbade 14-23 och dagen hade börjat lite sådär för mig. Vi skulle få feed back på jobbet också, alltså hur det har gått nu för oss nya, det fick vi vid fyra ungefär (en och en) och som några av er kanske vet så har jag en otrolig prestationsångest. Jag hatar att göra både andra och även mig själv besviken, jag hatar att känna att det jag gör blir halv-bra och det är sällan jag blir nöjd för oftast kan man göra bättre även om man tycker att man gör sitt bästa.. Efter att jag fått feed back så började jag därför storlipa, jag stod och hulkade och kunde knappt andas. Jag fick panik helt enkelt. Mina ben blev darriga och skakiga och mina händer domnade, det kändes som att jag skulle svimma, om inte ännu värre - dö. Det var en riktigt obehaglig känsla som aldrig hänt mig innan och jag hoppas verkligen att det aldrig händer igen. Det berodde inte enbart på feed backen då jag såklart fått feed back innan (i både skolan och på andra jobb) och aldrig reagerat så, men det var mycket överhuvudtaget den veckan. Mådde även ganska dåligt veckan innan det... Egentligen så har jag ingen anledning till att jag mådde som jag gjorde men ibland har man dåliga dagar och de var alldeles för många för mig förra veckan och veckan innan den...

Inte nog med detta, i fredags så ringde min moster till mig när jag var på jobbet ungefär en timma innan jag skulle sluta (slutade fem i fredags) och sa att morfar ligger på sjukhuset igen. Han var där inne ganska mycket för ett tag sedan också och det är för att hans lungor samlar på sig ganska mycket vätska... Jag åkte iallafall till honom direkt efter jobbet och sedan grillade jag hemma hos O! Var och hälsade på honom igår också.

Där har ni två anledningar till varför det inte har varit något bloggande på snart en vecka... Det har även handlat om tid och ork, jag har prioriterat tid med vänner och familj istället för att sitta framför datorn/mobilen.

Ska fixa lite inlägg till er nu dock så att ni har lite att läsa + att jag har lite bilder och shopping att visa er. Puss & kram! /A

Gillar

Kommentarer