Header

Godmorgon finisar!

Har ni haft en bra helg? Att skriva i rubriken att min var "perfekt" var kanske lite att ta i haha... I fredags var alla vänner här för att fira Ebba och det var jättekul verkligen, sen blev det lite tjafs oså som det nästan alltid blir (?) men sen kunde vi faktiskt glömma det och ha kul ändå så runt tolv åkte jag och Sandra bland annat in till Piren och Tullhuset där vi var resten av kvällen. Hade jätteroligt trots lite drama!

Igår hade jag bakfyllan från helvetet verkligen, tänkte verkligen att jag ALDRIG mer ville dricka, trodde mitt huvud skulle sprängas och fick inte i mig något utan att det kom upp igen haha... FyFAN säger jag alltså.

Men piggnade till senare på eftermiddagen vilket var tur för då blev jag firad av mina Nordic-jobbarkompisar så vi åt middag på Piren vilket var jättemysigt! Senare åkte vi tjejer iväg på en fest till en utav mina och Ebbas barndomskompisar. Det var roligt men vi åkte hem ganska tidigt, var så sjukt trött!

Somnade direkt när jag kom hem och idag vaknade jag vid åtta, ska åka och träna nu tänkte jag nämligen. Sedan måste jag städs mitt rum och i eftermiddag ska vi fira min kusin som fyllde 6 år i fredags! Blir nog ett bra avslut på helgen innan ännu en jobbvecka sätter igång<3

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

INSTAGRAM@alicebomberg