Perfekt start på veckan

Hej fina ni!

Har ni haft en bra start på veckan? Min var perfekt verkligen. Igår ringde klockan vid 5 och jag gick upp, bytte om och drog till gymmet. Började dagen med ett rumppass och så gick jag på bandet i 20 minuter. Det var så himla längesen jag körde ben/rumpa så kände det var dags igen, det brukar vara riktigt tungt att köra ben på morgonen men igår gick det bra, hade riktigt bra flow faktiskt. När jag var klar så gick jag hem, väckte Johannes och gjorde iordning hans matlåda och frulle han har med till jobbet.

När jag hade duschat och gjort mig iordning så satte jag mig i morgonsolen på balkongen och åt min frukost och lyssnade på en podd. Alltså det var den skööönaste morgonen på länge, man hörde några enstaka bilar men annars var det bara fågelkvitter. Tacksam för att det är så lugnt och skönt här på våran gata. Jättemysigt att sitta på vår balkong och äta frukost. Kände verkligen att jag fick den bästa starten på dagen.

Juicen är från brunchen i söndags och receptet kommer upp här senare idag, så himla god var den!

Efter jobbet igår så åkte jag och Johannes till IKEA igår, har nog aldrig varit så lugnt som det var idag. Corona + typ 25 grader ute, så inte så konstigt såklart, men skönt var det iallafall! Vi köpte dynor till stolarna på balkongen, skulle gjort det direkt när jag köpte stolarna för flera veckor sedan men då var de slut som jag kollat ut och så blev det inte av. Men hittade fina på IKEA och ville få klart balkongen så vi löste det idag. När vi kom hem gjorde J lite käk medans jag torkade av hela balkongen samt moppade, var fågelskit och damm och massa smuts haha så den var verkligen i behov av lite städning. Blev så fint efteråt.

Middagen åt vi såklart på balkongen, satt på våra nya sköna dynor haha :-) Vi satt och pratade en stund och sen åkte vi till mamma och pappa, Johannes skulle hjälpa pappa att trimma lite i trädgården, jag satt i kvällssolen och tittade på och käkade en glass. När vi kom hem så gick vi lag oss direkt typ.

Idag är det tisdag, inte min favoritdag kanske men just denna tisdagen är en bra dag. Det är riktigt varmt och fint väder ute så efter jobbet ska jag och Johannes åka till Bunn igen och åka båt och bara mysa i kvällssolen, ta ett dopp lär vi också göra! Ser fram emot det så mycket, det ska bli så mysigt! Ha en fin tisdag hörni<3

Gillar

Kommentarer