PINK BREAKFAST AND RED NAILS

Godmorgon finisar! Har precis ätit frukost och tänkte nu blogga innan jag påbörjar denna dag som känns en aning stressig. Inlägget igår kväll blev kanske lite rörigt så jag tänkte ta det igen; jag ska kolla av min packlista nu och se till så att allt ligger framme sedan lägger jag ner allt i resväskan ikväll och bockar av allt så jag verkligen inte glömmer något, sedan ska jag till stan och försöka hitta ett par solglasögon samt någon slags kuvertväska, kanske även en strandväska! Och så måste jag köpa plast till mobilen för den fick en lite spricka på framsidan i ena hörnet i onsdags PLUS att jag måste köpa plåster...Sen klockan ett ska jag fixa mina fransar och vid tre börjar jag jobba, måste även hinna fixa någon matlåda för jobbar till tio ikväll så äter på jobbet någon gång i eftermiddag.
Efter att jag har slutat så åker jag raka vägen hem och packar ner allt som sagt, måste även bestämma vad jag ska åka i för kläder, hmm.. Vi får se det sen! Måste rensa alla bilder i min mobil med och föra över i datorn så att jag kan ta maaaassa bilder och filma massa i Rhodos med! Som ni ser så har jag en del att göra idag så ska nog sätta igång nu, bloggar nog ikväll om jag hinner/orkar. Puss! /A

Börjar nog trivas i röda naglar nu... La på ett skinande lack nyss och tycker det är snyggt när man är brun faktiskt. Alltid tyckt att röda naglar ser lite överdrivet ut typ men gillar det mer och mer så de förblir nog röda hela veckan på Rhodos nu med!

Gillar