PLUS OCH MINUS

+ I söndags när vi var på IKEA så beställde jag som sagt äntligen garderober!! Ska bli sååå himla spännande att få upp dom i det rummet i lägenheten där det bara är en enda röra just nu. Blir skönt att äntligen få ordning på kläderna och framför allt ha alla kläder på samma ställe :)

- Nu när Johannes är sjuk och har varit det i ett par veckor så har jag tyvärr slarvat med maten. Hans matlust har varit nere på noll och jag har inte känt någon lust för att laga middag bara till mig sen äta själv då han varit sängliggande större delen av tiden. Detta har resulterat i mycket hämtmat i form av sushi och hamburgare och inga ordentliga middagar. Får bli ordning på det nu!

+ Jag som innan har ogillat hösten så sjukt mycket tycker just nu att det är den mysigaste årstiden av alla! Gosa in sig med mysiga tröjor, tända ljus, äta soppa och kolla serier hela kvällarna. Sen att det mörknar tidigt tycker jag också är ganska skönt då jag absolut inte är en kvällsmänniska, kan LÄTT somna halv tio på kvällen haha.

- EN nackdel med denna årstiden som jag kan komma på är när man kör bil på eftermiddagarna och kvällarna och det kanske regnar lite. Alltså man ser ju fasen ingenting?! Det hjälper väldigt mycket om folk bär reflexer såklart men jag tycker ändå ibland det är svårt att se med tanke på mötande bilar och skyltar med reflexer och allt. Tycker det är otäckt, undviker helst att köra bil just då.

Lite mat jag ätit det senaste. Och visst är det GOTT, men det känns inte så hållbart i längden. Tycker mer om att käka hemlagat, utom på helgen när man kan lyxa lite :)

Gillar

Kommentarer

corneliakarlsson
corneliakarlsson,
Ahh får panik på människor utan reflex. Att köra bil just nu är ju skitläskigt.. Undviker också det helst, haha
nouw.com/corneliakarlsson