Produktiv eftermiddag

Igår hade jag ju en ensam kväll hemma, väldigt skönt ibland tycker jag! Tvättade och var och tränade sen satt jag i soffan lite på kvällen. Träningen gick väldigt bra, körde axlar och mage, fick sån skön energi efteråt.
Träningskläderna på bilderna ovan fick jag förresten av Johannes i present. Tycker färgen är så snygg, älskar dom! Kommer från märket Neu Apparel.

Idag har jag känt mig väldigt produktiv. Jag slutade jobba vid 17 och då åkte jag direkt och fixade naglarna som ni ser här ovan, blev så nöjd. Ville ha dom väldigt naturliga och väldigt ljusrosa, tycker dom blev så fina!
När jag kom hem så bytte jag direkt om till träningskläder och drog till gymmet, körde ett snabbt och effektivt rumppass och sedan 30 min kondition (halva tiden crosstrainer och andra halvan cykel). Efter gymmet drog jag och handlade direkt innan jag gick hem igen i solen. Alltså VÄDRET, hur underbart?<3 När jag kom hem så vek jag in all tvätt och det tog sin lilla tid kan jag tala om. Tvättade ju igår och körde verkligen ALLT som låg i tvättkorgarna, alltså kläder, underkläder, lakan, handdukar osv. Det blir en del tvätt..
Haha det hängde tvätt i heeela lägenheten när Johannes kom hem igår kväll så han skrattade lite. Hade öppnat köksluckorna och hängt lakan där liksom.. Men vad gör man inte? :-)

Efter det så hoppade jag in i duschen, tvättade håret, och sen gjorde jag smoothie och avokadomackor. Nu har jag även gjort min ansiktsrutin och betalat räkningar och ska strax sova! Blev en ensamkväll idag igen, Johannes är i Bunn och fiskar med min paps, så lär vara vaken tills han kommer hem.
Jag brukar alltid vara så trött efter jobbet, särskilt de veckorna då jag slutar 17, tycker det är kväll då redan och vill bara lägga mig i soffan. Så är faktiskt stolt att jag fick så mycket gjort ikväll.
Nu ska jag sova så jag är redo för FREDAG<3

Gillar

Kommentarer