Proteinbollar, plugg och videoblogg

​Hej finisar!! Hur mår ni? Jag är sjukt trött och imorse kändes det som att jag höll på att bli sjuk, kände mig seg i huvudet och så frös jag massor. Men var nog bara trött för känner mig lite bättre nu! Skulle gått upp tidigare idag för att träna innan skolan men sov en timma extra istället och så tränade jag när jag slutade. Hade bara en lektion mellan elva och tolv så det blev en skön mjukstart efter påsklovet.

Efter skolan tog jag bilen till Nordic Wellness i Huskvarna och tränade. Körde rygg, biceps, mage och avslutade sedan med 20 minuter på crosstrainern. Det var roligt förutom att jag hade ganska mycket huvudvärk, men den gick över under tiden. Det var jätteskönt att köra riktigt styrketräning igen, körde bara mage förra gympasset men nu känns det som att jag håller på att komma igång igen efter det långa uppehållet.

Har bokat tre pass denna veckan också som jag hoppas att jag hinner gå på om det inte kommer annat emellan, då får jag försöka att ta mig till gymmet själv istället!

Nu har jag ätit proteinbollar och smoothie och ska sätta igång med plugget. Gjorde ett försök att spela in mina svar på frågestunden innan men har aldrig filmat med kameran så förstår inte inställningen riktigt och så hittade jag inget bra ljus. Men Ebba ska lära mig någon dag, så ha lite tålamod till så kommer svaren snaaaart :)

PUSS

Gillar

Kommentarer

Aquveline
,
Kan du skriva receptet på proteinbollarna? 😊
alicebomberg
alicebomberg,
Skriver det i ett inlägg 😊
nouw.com/alicebomberg