Q&A, pt. 2

Hej! Tänkt på att börja i crossfit! Har tränat där och tyckte att det var rätt kul! Är det värt det efter ett tag? Kostar ju så sjukt mycket, vilket gör att jag känner mig så osäker då jag bara går på CSN (går i gymnasiet). Vore kul o höra vad du tycker, ditt svar blir nog avgörande om jag ska börja eller inte :) Kram
Hej!
Med tanke på att du hela tiden har en person ("instruktören") som kollar så att du utför varje övning rätt under passet så blir detta som en sorts personlig träning och då är det absolut inte dyrt med tanke på hur dyrt en timmas personlig träning är om man går till ett gym! Dock kan man tycka att det är dyrt när man bara lever på CSN, det förstår jag. Jag som slösar väldigt mycket pengar och gjorde det även under gymnasie-tiden hade inte velat betala 595kr i månaden för att träna crossfit då jag fick 1050kr i studiebidrag av CSN. Men det var för att jag åt mycket ute, shoppade en del och även ville kunna gå ut på krogen och festa! Men vet man att man inte slösar så mycket pengar och kan lägga 595kr på crossfit varje månad så är det absolut värt det!! Det är sjukt bra träning och man tar ut sig riktigt jävla mycket på varje pass! Men det är upp till var och en tycker jag beroende på hur mycket man shoppar osv...

Hej! Hur fick du jobbet på IKEA? Jag undrar generellt hur du har fått jobb för jag skulle gärna vilka söka ett.
Hej! De la ut en "annons" på arbetsförmedlingen i våras att de sökte typ 200 (eller vad det nu var) nya truckförare till deras lager så jag skickade in CV och personligt brev och sedan ringde de upp mig och sa att jag fick komma på intervju sedan fick jag jobbet! Jobbet på Shooters fick jag på samma sätt, därför är det väldigt bra att gå in på arbetsförmedlingen då och då. Jobbet på gymmet fick jag genom min syster. Eller de hade satt upp lappar på gymmet om att de sökte nya receptionister och samma dag skrev min syster till mig att de gjorde det. Hon sa även till sin chef att jag var intresserad utav jobb där och då kontaktade han mig och så fick jag en intervju sedan fick jag jobbet. Fick även lämna CV och personligt brev såklart!
Men mina bästa tips är att skriva ett bra CV och ett bra personligt brev, sedan gå in där man vill jobba (eller på så många ställen som möjligt då man inte får vara för kräsen i min ålder!). Det bästa är att överlämna sina papper till CHEFEN så att man får presentera sig för chefen redan då, och inte bara ge det till en "vanlig" anställd. Oftast säger de att de ska höra av sig men det är inte alltid de gör det, därför tycker jag det är bra att ringa efter 1 vecka kanske och fråga om de hunnit läsa ens CV osv och vad de tycker. Då märker chefen att man verkligen är intresserad av jobb! Vill man ha jobb så finns det jobb!

Hej, jag undrar vart i Jönköping som du går på crossfit? Låter väldigt roligt
Hej! Jag går på crossfit036 som ligger på Gräshagen. Håll utkik på deras Facebook och Instagram för information om introduktionskurs och prova på-pass! Det ÄR väldigt roligt så tycker absolut att du ska testa någon gång. Prova på-passen är gratis.

Hej! Är bara nyfiken, blev du godkänd i alla ämnen på gymnasiet?
Hej! Jag blev godkänd i alla ämnen utom natur 2b och matte 2b. Naturkursen la jag ingen tid alls på, dels för att lektionerna var på måndags- och tisdagsmorgnarna klockan 8. 99% av gångerna försov jag mig eller skolkade för jag var så sjukt trött haha, eller så sov jag på lektionen vilket inte är så jävla smart... Sjukt respektlöst mot läraren också. Jag var även väldigt dålig på att hänga med i kursen från början och kom därför aldrig ikapp. I 1an klarade jag inte matte 1b, därför fick jag läsa upp den i 2an vilket gjorde att även matte 2b sköts fram ett år. Första dagen i 3an gick jag in till rektorn och sa att jag ville hoppa av matte2b, anledningen var att jag alltid har haft så sjukt svårt för matte. Om jag bara hade läst matte hade det nog varit enklare men jag måste lägga ner flera timmar om dagen för att bara bli godkänd på ett matteprov och hade jag gjort det i 3an hade jag inte kunnat lägga någon tid på till exempel svenskan och engelskan, som jag tycker är roliga ämnen. Jag visste även att jag skulle få en gymnasieexamen trots ett F i matte2b, plus att om jag behöver matte2b i den utbildning jag vill läsa så får jag läsa upp den och ge mig fan på att klara det!

Hej Alice. Kan du ge lite tips om celsius-drickan? Alltså varför den e bra att dricka och även lite fördelar & nackdelar. Är drickan sockerfri?
Hej! Jag är verkligen helt fel person att fråga trots att jag dricker typ en om dagen haha... Men är inte speciellt påläst om drickan. Det är koffein i och därför dricker de flesta det innan träning, som ett slags PWO. Jag har dock druckit det så mycket att jag knappt blir pigg av det längre, jag är bara beroende av det, vilket är en nackdel då det är ganska dyrt! Men det är väldigt gott enligt mig och vad jag vet så är det inget socker i :)

Använder du BUS eller solar du bara solarium? Jag tänkte om du kunde tipsa om en bra BUS?
Innan använde jag BUS men blev beroende så till slut blev jag orange, så solar nu bara solarium!

Är burgarna på Shooters goda? Gör ni hamburgarna och brödet själva?
Dom är sjuuult goda och väldigt poppis!! Har dock ingen aning om ifall vi gör hamburgarna och brödet själva då jag inte är kocken ;) Men förmodligen inte för det hade de nog aldrig hunnit haha!

Gillar

Kommentarer

olivialundberg
olivialundberg,
Har du några planer vad du tänkt utbilda dig till senare?😘
nouw.com/olivialundberg
Juliasager
Juliasager,
Fin du är 😍
nouw.com/juliasager
alicebomberg
alicebomberg,
tack fina du 😘😍
nouw.com/alicebomberg