Saker ni kanske inte vet om mig

- Jag använder ALLTID mina tofflor när jag är hemma. Tycker det är jätteobehagligt att gå runt utan dom så jag tar alltid på mig dom så fort jag kommer hem.

- Jag tycker inte om att sova över med kompisar så mycket, eller ens vara med dom överhuvudtaget haha. Det låter kanske hemskt men jag sover mycket hellre ensam nu när jag är singel. Då kan man kolla på vilken serie/film man vill på kvällen och på morgonen behöver man inte prata och vara social. Skönt för mig som inte är en morgonmänniska!

- Jag har otroligt kort stubin. Jag kan vara jätteglad sen räcker det med minsta lilla grej för att förstöra min dag och göra mig skitförbannad. Vissa dagar går det absolut inte skoja med mig ens för då tänder jag till direkt och går upp i taket av ilska.

- Jag hatar att bada badkar, tycker bara det är jobbigt att ligga i ett badkar och vattnet blir oftast kallt på bara några minuter. Inget jag tycker är skönt eller mysigt överhuvudtaget.

- Jag älskar att köpa nya mobilskal! Det är verkligen något jag tycker är roligt att lägga pengar på för det finns så mycket snygga mobilskal. Tycker det blir som en hel accessoar och brukar oftast matcha med naglar eller outfit!

- Jag är aldrig rädd för att ha en egen åsikt, vågar i princip alltid säga vad jag tycker och tänker! Så länge det inte sårar någon annan såklart.

- Jag längtar så sjukt mycket till att skaffa familj! Flytta hemifrån, förlova mig, gifta mig och skaffa en bebis<3 Haha alltså det finns nog ingen som längtar så mycket efter det som mig när man bara är 19 år gammal...

En selfie på lilla mig :)

Gillar

Kommentarer