Sallad för en tia och lite shopping

Hej finisar! Har ni haft en bra dag hittills? Min dag blir verkligen bara bättre och bättre! För det första så slutade jag ju tjugo i tio idag, solen skiner, jag åt godaste frukosten OCH jag blev nääästan färdig med mitt gymnasiearbete. Har en frågeställning kvar att svara på bara och imorgon ska vi vara i skolan 9-14 och bara jobba med det plus förbereda våran opponering (alltså: jag ska läsa någon annans gymnasiearbete och någon annan ska läsa mitt och så ska vi ha en kort redovisning om det, vad som är bra och mindre bra osv). Så då ska jag be min lärare läsa igenom mitt och se så att allt ser bra ut innan jag skickar in det. Ska bli skönt att bocka av ännu en sak på listan även om jag verkligen inte har tyckt att gymnasiearbetet varit särskilt svårt eller jobbigt. Inte värre än en vanlig inlämning liksom! Men har skjutit på det så mycket och det är lite jobbigt såklart... Kommer vara så skönt att skicka in det imorgon<3

Tog en paus ifrån pluggandet innan och gick ner på stan en snabbis för att kolla på nya solglasögon, fick med mig ett par snygga hem från Gina Tricot samt två tröjor men visar det senare ikväll. Påväg hem så gick jag in på Alcamo och skulle köpa med mig sallad och fick den för 10 spänn!! Är ju lite av en stammis där haha och har fått billig sallad där innan men nu det senaste har jag inte varit där så ofta. Men det var sjukt snällt av dom iallafall! :) När jag kom hem såg jag även att min studentklänning har kommit (1 av 2, har bara hittat en än sålänge) så blev glad över det såklart. Nu ska den bara passa också och sitta snyggt! Hoppas inte att den är för kort bara... Får se när jag lägger upp bild på den, blir nästa vecka någon gång kanske.

Nu har jag ätit salad och kollat ett avsnitt Greys Anatomy. Tänkte fota det jag köpte på stan innan så att ni får se, sedan ska jag plugga en stund till. Blir ingen träning idag tyvärr då jag måste få klart ytterligare ett par inlämningar... Usch, längtar såå till studenten nu. 102 dagar kvar idag, kämpa alla treor!!!

Gillar

Kommentarer